Ki a világ legnépszerűbb szuperhőse napjainkban?
Figyelt kérdés
2021. jún. 19. 11:56
1/6 anonim válasza:
Szerintem Batman (nem azért írom, mert ő a kedvencem, mert nem, én nem is szeretem a nyugati szuperhősös képregényeket). Vagy még esetleg Thor.
4/6 anonim válasza:
Ha hiszel ennek a tanulmánynak, amiben összehasonlították a különféle országok szuperhősös Google kereséseit, akkor a legtöbben Pókember iránt érdeklődnek.
5/6 anonim válasza:
Szerintem is Pókember. Nálunk is Magyarországon, ha valami 125-ik Pókember-füzetet adnak ki, azt hamarabb elviszik, mint bármi mást. A DC-képregényeket meg kenterbe veri magasan.
Nekem van egy rakat eladó angol DC képregényem, de egy angol nyelvű Pókembert hamarabb fogok eladni, mint bármi mást, sajnos. Ez tapasztalat...
6/6 anonim válasza:
Thor? Ez most valami vicc? Nezz utana barhol kb. Batman es Pokember a top szuperhosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!