Aki nem szereti az Animét,az miért nem szereti? (én sem szeretem)
Én szeretem a rajzfilmeket, animációs filmeket.
( Nem mindet, azokat amelyeknek pozitív mondanivalója van. Van egy jól felépített története.
Pl. A Villám McQueen , a Volt, a Kutyák és macskák nagyon tetszett. Az Alvin és a mókusok at egyet megnéztem, többet nem voltam képes, szörnyű szar !!!!
Egyébként a punkegyüttes is nagyon gyenge !!! 😃)
Animét próbáltam nézni, nem tetszett.
Nekem nem elég kidolgozott a képi világa.
Nem fogott meg, sőt taszított a mondanivalója.
Nem bírom az ázsiai rajzfilmeket, filmeket.
( Néztem mostanában kínai, dél-koreai, japán fantasztikus filmeket.
Nagyon sok bennük a számítógéppel csinált rész, és ez nagyon látszik. Az akciójelenetek teljesen hihetetlenek ( semmi közük a valósághoz, a bemutatott elemek 95 %-át nem lehet a valóságban megcsinálni). Mondjuk ez már a nyugati filmekben is így van .
Túl gyors a kamerakezelés, vágások. Olyan mintha, ide-oda rángatnák a kamerát.
Kb. ennyi.
Általában akik kijelentik ,hogy utálják az animéket azok rendszerint vagy egyet sem láttak vagy egy-egy jelenetet valami random animéből s mindezekből kijelentik ,hogy “az animék gyerekeknek valók/ anime? azok a segges-csöcsös kínai rajzfilmek, ugye?”. Utálni az animéket olyan mintha azt mondaná az ember ,hogy utálja a filmeket/ könyveket stb. Pedig rengeteg van belőlük, megannyi műfaj megannyi lehetőséggel. Nem tudom elképzelni ,hogy valaki ne találna legalább egy neki tetszőt.
Azt meg nem tudom negatívként felhozni ,hogy olyan van benne amit a valóságban nem vagy csak nagyon nehezen lehet megcsinálni (lásd: 6-os komment). Az is lényeges az ilyesfajta kikapcsolódásban ,hogy ne csak a “szürke hétköznapokat” lásd a képernyőn is amiket az utcán meg a híradóban. Pont mint a filmekben, könyvekben stb. Persze van olyan is.
Én egyszerűen utálom. Semmi bajom azzal, aki szereti.
Meg alapjáraton van pár normális jelenet az animékben.
Igazából egyes animék még érdekelnek is, haverom mutatott vmi autós amimét, az tetszett.
De nagyon elvette a kedvem, az, ahogy egyesek kezelik.
Jönnek az animeszexualitással, meg a hentaival.
Ha azt mondom, hogy láttam egy animét, egyből jön a kérdés: "Láttad a Boku no Picot?" (Bocsi ha rosszul írtam le)
Nem kerestem rá, mert elvileg valami 18+ a témája, de annyira nem is érdekel.
Meg ez a weeb. Meg az, hogy felsorolják, higy hány animét láttak, és ha te csak 3-at néztél végig, akkor ki vagy közösítve.
Természetesen tisztelet a kivételnek, de én a közösség miatt utáltam meg nagyrészt.
Természetesen szíved joga mi tetszik s mi nem, de szerintem ne utáld meg az animéket csak azért mert van egy “toxikus rétege/ rajongótábora”. Kb mindennek van ilyenje is. Szóval ez ne szegje kedvedet s nyugodtan nézz animéket, biztos találsz több neked tetszőt is. Az ilyesfajta “fanokkal” meg ne foglalkozz, nehogy már ilyenek miatt megfoszd magad egy ilyen szórakozási lehetőségtől, hobbitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!