Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Lehetséges hogy lesz 6....

Pista5 kérdése:

Lehetséges hogy lesz 6. évadja a Sword Art Online-nak?

Figyelt kérdés
Az egyik kedvenc animém és kutatgadtam már utána de nem találtam sehol semmit hogy lesz-e 6. évadja az animének.

2021. júl. 25. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:

ugye tudod hogy bejelentették a progressive-et ami a 6. évada lesz ez egy anime film lesz oktoberben vetítik szóval olyan 2022 február elején fogjunk mi látni meg mindenki más is ":D

és sajnálatos hogy kedvenc anime.... :(

nagyon elrontották!

az első 12 rész azaz első évada nagyon jó volt de túl rövid a mellék gárda tiszta vicc... voltak jó szálai az egyik legjobb az alicezation végre egy jó mellék kari de eugeo-t is kiírták és tudod mért? mert veszélyt jelentett volna a háremre!!!

az underworld meg már kész vicc! tényleg el kellett lőni a japán vs amcsi dolgot... a szerző nagyon kisebbség komplexusos

a lényeg lesz egy movie és utána szerintem egy 12 részes anime is vagy több részes

2021. júl. 25. 21:50
 2/8 A kérdező kommentje:
igen, tudom hogy lesz egy movie, de az nem 6. évad lesz hanem csak az Aincard-os cucc Asuna szemszögéből. És egyetértek hogy elrontották, az 1. évad volt a kedvencem de összességében szerintem se volt úgy annyira jó de még így is nagyon tetszett ezért a kedvenc animéim közé sorolom
2021. júl. 26. 09:15
 3/8 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy lesz a movie után valami is az animéhez, de nem lenne rossz
2021. júl. 26. 09:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Eleje jó volt, aztán lejtmenet, aztán megint jó, megint lejtmenet.
2021. júl. 28. 08:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Azt pontosítsuk, hogy 3 nagyobb sorozat van 2-2 szezonra bontva. SAO I/1-2, SAO II/1-2, és SAO Alicization 1-2. (Az Underworld szezon csak egy gyártási félbeszakítást kapott.) Az Alicization pedig eléggé különállóvá vált pl. műfajjal és korhatárral is. Úgyhogy nem beszélhetünk 5-6 évad SAO-ról, mert már nagyon nem ugyanaz maradt.
2021. szept. 7. 11:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem az I. sorozat második szezonja jobban tetszett, Aincrad főellenségének motivációja össze lett csapva és értelmetlen. Míg az I/2. szezon ad egy igazi és őrült ellenséget.
2021. szept. 7. 11:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

5-6

Arc-ra kell bontani mert az anime nem jól osztotta fel őket elvileg ki is hagyott pár dolgot ami az eredetiben benne van az aincard arc-ból

Aincard

Fairy dance

Phantom bullet

Mother rosario

Ordinal scales

Alicization

Underworld (azert kell kettè bontani mert eléggé eltér a story és a motivációk már más lesznek!)

De amúgy csak 3 evada van és.1 movie!

2021. szept. 7. 13:01
 8/8 anonim ***** válasza:
A japánok kezelik úgy eleve, hogy 2-2 évadra vagy arc-ra bontva 3 vagy 4 sorozat. Itt az Underworld-del van kisebb gubancosodás. Mert a különböző hivatalosnak tekinthető oldalak még jobban megkavarták azzal, hogy teljesen szétszedték az Underworld-öt. Pedig az Alicization 24. része egyáltalán nem volt befejezve, így én is egy nagyobb egységnek gondolnám egyben.
2021. szept. 8. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!