Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Milyen mangákra lenne igény?

Milyen mangákra lenne igény?

Figyelt kérdés
Gondolkodtam, hogy elkezdek fordítani, gyakorlásnak jó lenne, de én nem vagyok túl mangas ember így amiket ismertem es szerettem azokat már viszik magyarul, szóval tudtok olyat, amiből semmit nem fordítottak le, vagy az elején dobták? Bármi jöhet igazából, most nem saját kedvemre olvasgatnám, bár ha nagyon nem fog meg nem ígérem, hogy szórakozok vele.

2021. júl. 20. 19:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Let me introduce myself

A igényes munkát végzel akkor ajánlanám a berserk mangát!

Nincs fan fordítója a manga viszont nagyon de nagyon híres!

Az anime ami egy nagyon trehányság munka volt nagyon rossz cgi animáció lett a közepe fele! De még az is nagy nézettsége volt az indan!

2021. júl. 20. 19:32
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
Tokyo Ghoul szerintem nincs magyarul
2021. júl. 20. 19:54
 3/20 anonim ***** válasza:

1-es, a Berserknek van fanfordítója magyarul, bár kevés fejezet készült el.

Kérdező, először ajánlott körbenézni, hogy melyik mangának nincs még magyar fordítása, mert rengeteghez készült.

2021. júl. 20. 20:08
 4/20 A kérdező kommentje:
Igen, utolsó, pont ezért kérdezem itt mert én már nemtudom követni mi van és mi nincs. Tokyo Ghoulnak szerintem amúgy van, de majd rákukkantok
2021. júl. 20. 20:13
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Olyan manga fordításának állj neki, amit te is szeretsz, mert különben nagyon hamar el fog menni tőle a kedved. Mangát fordítani nagyon hosszadalmas folyamat - elvégre nem csak fordítanod kell, hanem az idegen nyelvű szöveg helyét újra is kell rajzolni, mert különben nem néz ki jól, betűtípusokat kell válogatni (typesetting), a szöveget be is kell pakolnod a helyére...
2021. júl. 20. 20:24
 6/20 anonim ***** válasza:

3-as nem igen lehet neten megtalálni valamint ahogy mondtad kevés fejezet!

az a pár fejezet meg semmi konkrétan...

2021. júl. 20. 20:28
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Először szerintem írd le milyen típusú mangákat szeretsz úgy jobban tudnánk mondani olyat, ami tetszhet is neked szóval végig tudod vinni és még nincs magyarul.
2021. júl. 20. 20:33
 8/20 A kérdező kommentje:

Szerettem a Pandora heartsot (most agyalok azt vajon magyarul olvastam e annó) a 07 ghostot. Bnha mangáját olvastam, d gray mant. De ezek megvannak. Őszintén nemnagyon olvastam többet.

Amit szeretek az az, ha menő a főhős, szövevényes a sztori. Nincsenek égbekiáltó bakik és értelmetlen fanservice.

Igazából sokmindenre vevő vagyok.

5-ös! Tudom, hogy nem kis munka segédkeztem már tisztításban, de én egyedül vagyok. Fordítom mert gyakorolnék, meg mert mást érdekelhet, de nemfogom bolti vagy hivatalos kiadáshoz hasonló szinten letisztítani.

Ami nagyon belemegy a rajzba az ottmarad. Lehet így nem teljesen igényes, de ez van. Szerintem így is sokakat érdekelne. Ha valakinek ettől megy el a kedve és tud rajzolni azt várom. :D

2021. júl. 20. 20:44
 9/20 anonim ***** válasza:
8-as akkor bátran ajánlom a berserk-et mindennek megfelel amit leírtál!
2021. júl. 20. 20:56
 10/20 anonim ***** válasza:
De igénytelen/félkész munkát miért akarsz kiadni a kezedből? Akkor inkább fordíts light novelt, az csak szöveg.
2021. júl. 20. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!