Milyen mangákra lenne igény?
Let me introduce myself
A igényes munkát végzel akkor ajánlanám a berserk mangát!
Nincs fan fordítója a manga viszont nagyon de nagyon híres!
Az anime ami egy nagyon trehányság munka volt nagyon rossz cgi animáció lett a közepe fele! De még az is nagy nézettsége volt az indan!
1-es, a Berserknek van fanfordítója magyarul, bár kevés fejezet készült el.
Kérdező, először ajánlott körbenézni, hogy melyik mangának nincs még magyar fordítása, mert rengeteghez készült.
3-as nem igen lehet neten megtalálni valamint ahogy mondtad kevés fejezet!
az a pár fejezet meg semmi konkrétan...
Szerettem a Pandora heartsot (most agyalok azt vajon magyarul olvastam e annó) a 07 ghostot. Bnha mangáját olvastam, d gray mant. De ezek megvannak. Őszintén nemnagyon olvastam többet.
Amit szeretek az az, ha menő a főhős, szövevényes a sztori. Nincsenek égbekiáltó bakik és értelmetlen fanservice.
Igazából sokmindenre vevő vagyok.
5-ös! Tudom, hogy nem kis munka segédkeztem már tisztításban, de én egyedül vagyok. Fordítom mert gyakorolnék, meg mert mást érdekelhet, de nemfogom bolti vagy hivatalos kiadáshoz hasonló szinten letisztítani.
Ami nagyon belemegy a rajzba az ottmarad. Lehet így nem teljesen igényes, de ez van. Szerintem így is sokakat érdekelne. Ha valakinek ettől megy el a kedve és tud rajzolni azt várom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!