Sport, shounen animéket keresek, tudtok olyanokat amik le vannak zárva teljesen ? Eyeshield 21
Arról lenne szó hogy ami levan zárva teljesen. Az one piecén gondolkodtam hogy újra elkezdem mert nem találok több animét (lehet hogy csak én bénázok ), tényleg csak olyat keresek ami levan zárva. Amiket imádtam shounen: Naruto, one piece, DBZ, bleach (bleach ez tervben van ) sport anime: Captain Tsubasa, Kuroko's Basketball, Eyeshield 21, Haikyuu (ebbe jól belefutottam azt hittem hogy van lezárása és elkzedtem :D ) Ace Of Diamonds ( szintén ebbe is belefutottam nem volt befejezés ) Run With The Wind, Prince Of Tennis ezt IMÁDNÁM HA TELJESEN LELENNE FORDÍTVA, és a kedvenc karaktereim ha esetleg vannak hasonlók akkor tudtok írni karakter neveket ? Top lista: one piece: roronoa zoro, Naruto: Nara Sikamaru,
Eyeshield 21: Yoichi Hiruma.
Banana Fish: láttam hogy a 2-szereplő csókolóznak ( fiúk ) ez igaz ? :D
Ro- kyo- bu: istenem de aranyosak :D na erre kíváncsi vagyok :D Ű
köszönöm :D jöhetmég
4-es, a Banana Fish-ben egy csók van, de annak is oka van. Bár szeretik LMBT-animének beállítani, de szerintem nem az.
Sportanimék:
Attack No. 1
Arrow Emblem Grand Prix no Taka
Dear Boys
Tsubasa kapitány
A pálya ördögei
A gólkirály
Prince of Tennis
Yu-Gi-Oh - Duel Monsters
Shonen:
Death Note
Yuyu Hakusho
Fullmetal Alchemist (bármelyik verziója)
Mirai Nikki
07 Ghost
Yamada-kun to 7-nin no Majo
Vision of Escaflowne
Shoukoku no Altair
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!