Valakki pár jó shonen anime ? a többi lent
Figyelt kérdés
igazából annyi a lényeg hogy: ne legyen dragon ball, naruto, deamon sleyer,attack on titan,opm,one piece, mert ezeket már láttam. Pörgős legyen olyasmi mint a dragon ball, s hosszá bár mennyi lehet csak ne legyen unalmas, a bleach et ne mondjátok mert nekem nem jött, ha tudtok akkor jöhet előre is köszönöm2021. júl. 8. 21:30
1/12 anonim válasza:
Jujutsu Kaisen, Death Note, My Hero Academia (ez nem shonenesz de pörgōs)
3/12 anonim válasza:
A My Hro Academia már hogy ne lenne shounen? Az a műfaja, és a Shounen Jumpban jelenik is meg...
Egyébként:
Fullmetal Alchemist Brotherhood
Hunter x Hunter
Yu Yu Hakusho
5/12 anonim válasza:
Jó shounen? Ilyet még nem láttam, ezek, ha jól is indulnak 120 rész körül vagy hamarabb átmennek legjobb esetben is középszerűbe. Ha nagyon muszáj, hogy neverending shounen legyen, akkor Black Clover. Egy gagyi karaktert leszámítva durva karakterfejlődések is vannak, ráadasul szinte minden részben epic harcok. Elején még a humora is ütős. Idővel sok gagyi meg filler resz van, de meg mindig kevesebb, mint bármelyik masik shounenben.
6/12 A kérdező kommentje:
sorry de mindet láttam a Jujutsu Kaisen en kivül az én hibám nem irtam le az összeset amit láttam mert elfelejtettem, nem nem muszály never ending shonenek lennie
2021. júl. 8. 22:26
7/12 anonim válasza:
Magi
Noragami
Haikyuu
Black Cover
Soul Eater
Dr. Stone
Ao no Exorcist
Re:Zero
?
8/12 anonim válasza:
Gintama,de mennek viták a műfaját illetően.
9/12 anonim válasza:
Sousei no onmyouji. Ismeretlen darab, de a műfajból az egyik kedvencem.
10/12 anonim válasza:
FMA
Dragon Ball
Yuyu Hakusho
Dr. Stone
Magi
91 Days
Bakuten!
Tsubasa kapitány
A pálya ördögei
Yamada-kun to 7-nin no Majo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!