A Slime az egyetlen anime a több százból, ami elérte, hogy hétről-hétre nagyon várjam a folytatást. Nálad melyik anime váltott ki ilyet, ha volt, van egyáltalán?
Vivy
Bakuten
Fairy Ranmaru
Ezek a legutóbbi szezonból.
Aztán volt még:
Beastars
Hataraku Saibou
Dr. Stone
Nekem valahogy nem nagyon volt ilyen. Egyszerű okból: képtelen vagyok huzamosabb ideig, hónapokig egy animét nézni. Az Attack on Titan negyedik évadát néztem így, egy idő után már unszoltam magam, és az utolsó három részt pedig hetekkel azután néztem meg, hogy befejeződött az évad. Az évad tetszett, az animét szeretem, egyszerűen csak én nem tudok hétről hétre követni animét.
Amiket még így néztem a Re Zero 2.évad 2.fele volt, meg a Promised Neverland 2.évad, és mindegyikben pont így elakadtam egy ponton. Pedig a Re Zero is tetszett.
Hat elég alacsonyan van akkor nálad a szint… sajnos a slime közel sem olyan jó anime nagyon erőltetett nagyon sablonos nagyon lehúzott bőr a szokásos isekai trash…
Nálam pl a one piece ilyen de mert csak már 2 hónapja nem történik semmi!!!! Nezegetik egymást megint mint anno sok sok éve
De ami tényleg ilyen volt az anno a bleach a fullbring-es szálnál ami elég jó lett + a grafika az még most is kiveri a biztosítékot de hogy akkor és nem csak 1 rész hanem az összes!
Valamint a re zero első evada (igen isekai ez is de messze jobb mint az összes isekai főleg hogy a story kicsit sem volt sablonos és nem lehetett kiszámítani hogy mi fog történni ellenben a trash animeknel ahol meg mondom a konkrét végét már az első rész alapján! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!