Volt már olyan film ami olyan érzést váltott ki hogy azt mondtátok hogy ez olyan mintha én lennék, vagy szeretnék benne lenni, majd ezután újra meg újra megnéztétek és az életetek részévé vált?
Figyelt kérdés
Nekem alapjába véve nem egy olyan filmmel volt velem ami érzelmes, hanem olyannal amibe láttam hogy egy rendkívül veszélyes helyzetet hogy tudnak megoldani azok akik ragaszkodnak egymáshoz, és nem riadnak meg egy életveszélyes helyzettől sem a másikért, és nem remegett meg a lábuk. Ez sokkal többet jelentett nekem az összes filmnél.2021. márc. 5. 20:23
1/1 anonim válasza:
A mintha én lennékre a Radírfej. :D
Pont így reagálnék én is a váratlan gyermekáldásra. :D
Amiben szeretnék bennelenni, az meg a Dark City világa volt, szívesen eltöltenék pár hetet azon a helyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!