Miért nem szoktak lenni openingek az animék első részében ?
Figyelt kérdés
Illetve max a végén, ending helyett..
Ennek mi értelme ?
2021. júl. 12. 20:14
1/7 anonim válasza:
Semmi. Az amerikai filmeknek meg sokszor se openingjük, se endingjük nincs. Ennek mi értelme? Na, pont annyi, mint a kérdésednek.
2/7 anonim válasza:
Én igazából nem tudom csak gondolom... De az első résznél kiakar openinget nézni mert néha (sokszor) elég hosszú és nem akarják a nézők kedvét elvenni hogy megnézze. De őszintén az én válaszomat ne vedd számításba mert nem tudom csak szerintem így van...
3/7 anonim válasza:
Van, amikor az első résznek több idő kell. Ilyenkor kihagyják az openinget. Ha elég a normál epizódhossz, akkor nem hagyják ki.
4/7 anonim válasza:
Az első rész alapján dönti el a néző, hogy folytatni fogja-e a sorozatot vagy nem. Itt kell legjobban figyelniük a készítőknek arra, hogy felkeltsék a nézők figyelmét és mivel erre csak korlátozott idejük van, ezért inkább a cselekménynek szenteli néhány anime az idejét nem pedig az openingre 'pazarolja'.
5/7 anonim válasza:
Hát, én ezt nem jelenteném így ki. Egy csomó anime első részébe van opening.
6/7 anonim válasza:
Az előttem lévőknek igazuk van. Még annyit tennék hozzá, hogy az openingek sokszor lespoilerezik az animék lényegét, ezért az 1. részeknél az kár lenne sokszor beletenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!