A következő mangák közül melyiknek elég az első részét megvennem, mert rendesen le van zárva (szóval, hogy nem muszáj megvennem a többi részt, mert az elsőben elvarrják a szálakat)?
1. Prince Freya 1
2. Avatar The Last Airbender: The Search 1
3. A silent voice 1
4. Jujutsu Kaisen 1
5. Komi Can't Communicate 1
6. We Never Learn 1
7. Slam Dunk 1
8. Banana Fish 1
9. Tiger and Bunny 1
10. My Neighbor Totoro 1
11. Kaguya-sama: Love Is War 1
12. Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba 1
13. Assassination Classroom 1
14. Kimi ni Todoke: From Me to You 01
15. Promised Neverland 01
16. So Cute It Hurts!! 01
17. School Judgment: Gakkyu Hotei 01
18. Psyren 01
19. Platinum End 01
20. Ouran High School Host Club 01
21. Food Wars! 01 - Shokugeki no Soma
22. Bakuman. 01
23. 07-GHOST 01
24. Flying Witch 01
25. Seraph of the End 01: Vampire Reign
26. Resident Evil 01: The Marhawa Desire
27. Magi: The Labyrinth of Magic 01
28. Legend of Zelda 01: Ocarina of Time
29. Deadman Wonderland 01
30. Black Clover 01
31. One-Punch Man 01
32. Blue Exorcist 01
33. Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 1
34. Parasyte 1
35. Devil Survivor 01
Holnap megyünk egy ilyen mangás, képregényes boltba és ezek lennének azok a mangák, amelyek közül vennék valamit.
Úgy tudom, hogy a "A silent voice"-t eredetileg egy részesre tervezték, szóval gondoltam azzal bepróbálkozom, ha nincs más, de inkább a fantasykből válogatnék.
Megnéztem a képregényeket is. Ezekről tudtok valamit?
Batman: The Man Who Laughs (elméletileg one-shot)
Marvel-Verse: Venom
Gravity Falls Pining Away
Black Canary: Ignite
Under the Moon: A Catwoman Tale
Nekem jónak tűnik a "Black Canary: Ignite". Talán nem is mangát veszek, hanem képregényt. "Under the Moon: A Catwoman Tale" is jól hangzik, bár ennek talán terveznek egy második részt.
Marvelt és DC-t azért nem érdemes venni, mert nem lineárisak a sztorik. Tehát elolvasod a Ípszílonzé 1-2-3 fejezetét, a harmadik végén pedig kiderül, hogy a folytatás az Íkszkraksz 7. fejezetében van. 🤷♀️
Plusz ugye azok is olyanok, hogy ismerned kell az előtörténetüket a karaktereknek, hogy tényleg élvezd és értsd is a képregényt.
A Gravity Falls-t gondolom már láttad végig. Ezt a regényt nem olvastam, de leírás alapján egy különálló kis spin-off. (Vagy nem az, csak egy főtörténeten belüli kisebb sztorit, rejtélyt ír le. Sajnos nem emlékszem már a teljes sorozatra.) Ez jó választás lehet.
De amúgy gondolom nem csak bementek és megveszitek, hanem azért körül néztek. Szerintem tervezés helyett érdemesebb lenne ott helyben választani. Mert aztán lehet másféle a kínálat is, meg talán az üzletben átláthatóbbak a kategóriák. Szerintem van rá esély, hogy vannak ott egykötetes polcok.
Meg hát izé. Járd át a sorokat, nézz borítókat, olvass bele a sztorikba, figyeld a rajzokat, olvasd a hátuljukat, nézd az árakat. Aztán majd jön magától, hogy melyiket érné meg jobban.
Összeírtam három mangát, két képregényt, de szerintem tényleg az lesz belőle, hogy úgyis ott helyben dől el minden :D
Eddig még csak képeket láttam a boltról, elég kicsike, de stílusos, szerintem a látvánnyal is beérem.
Már nem tudom, mióta képregényt szeretnék olvasni, szóval akkor egyet-kettőt már megveszek. (Ezután jön majd az online olvasás is.)
Akit érdekel, ezeket írtam össze (ezekből, vagy nem ezekből, kettőt tervezek venni):
Manga:
- Blue exorcist
- Tiger and Bunny (egy one-shot és eléggé bejön, szóval ezt valószínűleg hozom haza)
- Black Clover
Képregény:
- Marvel Verse: Venom
- Gravity Falls Pining Away (ez a többihez képest elég olcsó, és imádom a sorozatot, szóvaal)
Köszi mindent! Sokat segítettetek : )
Az lehet, hogy azt írom le nektek, amit már jó párszor, de valójában tényleg sokat segítettetek.
Arról meg, hogy mit veszek, hát húha, majd holnap kiderül (ha nagyon szeretnéd azt is megírom :D).
Jó volt olvasni, amit írtatok egyébként, tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!