Valami jó anime stílusú pc játék? Lehet sztori alapú is.
Nekem nagyon tetszett a Root Letter és a Danganronpa, bár az utóbbival csak néhány órát játszottam, nem vittem végig. Tervben van, hogy megveszem majd egyszer a Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy-t és DRAMAtical Murder-t is.
(Leginkább otome game-kkel játszom, de így a nemed tudta nélkül nem akarlak elárasztani velük –Dunát lehetne rekeszteni az ezekkel kapcsolatos ajánlóimmal– :D)
Lány vagyok egyébként:D
Köszönöm, meglesem őket.
Hú, ha lány vagy, akkor még több ajánlatom is lenne. A fenti válaszomban inkább uniszex játékokat ajánlottam, de ajánlhatok néhány otome game-et is :D (Nyugodtan tartsd a pisztolyt a fejemhez, ha túl sok lennék egyszerre XD)
Van valami preferenciád, hogy milyen témájút szeretnél játszani?
Nagyon szeretem a sztori alapú játékokat, mint amilyen a Life is Strange vagy Heavy Rain.
Amiket utálok az a felülnézetes és oldalnézetes játékok. Ennek biztos van egy pontos megnevezése, de nem jut eszembe:D
Oldalnézetesből is csak az Ori and the Blind Forest (és a 2. része) volt az amit imádtam. Oh és a Rayman.
Genshin impact!
Nagyon ajánlom
Sztori alapú és harcolós egyben. És még ingyenes is :D
Ha jól láttam epic-en fent van, de ha ott nincs akkor a hivatalos oldalról kell letölteni
Lényegében bármelyik visual novel. Személy szerint a Science Adventure szériát javaslom: Chaos;Head, Steins;Gate, Robotics;Notes, Chaos;Child, illetve a fontosabb spin offjaik: Steins;Gate 0 és Robotics;Notes DaSH.
A Chaos;Head-et kénytelen leszel lekalózkodni viszont...
A többi fenn van Steam-en, az alábbi javító patcheket erősen javallott feltenni hozzájuk, mert javítják a fordítási hibákat.
sonome.dareno.me/projects/
Előző vagyok.
A felsorolt sorrendben kell a szériát kijátszani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!