A szemetekben milyen a tökéletes női karakter? Ti milyet találnátok ki?
anime? akkor hatalmas mellei vannak, szüke, vékony nyivákoló hangja van, odavan a főhősért, és annak az arcába nyomja a melleit minimum 10 percenként. ha hentai verzió, akkor pedig mellnyomkodás helyett dugnak
ettől függetlenül legyen kedves, aranyos, esetleg kawaii, de az inkább a fiú, nem szeretem a verekedős, kaszabolós csajokat, igaz a te törnéneted, nem az enyém. a fiú hívja chan-nak a fiút meg hívja kun-nak
Én nagyon szeretem az erős természetűeket. (pl. Mirko-BNHA, Izumi-FMA) és innentől már csak kizárásosan tudom megfogalmazni az általam kedvelteket.
Akik biztos,hogy nem:
Rajongó,erőszakosan szerelmes karakterek kizárva.(Juvia-Fairy Tail, Teruhashi-Saiki K.)
A csendes,fontos szerepet kapó, szerelmi rivális,azzal át idegesítő vidám személyiségével(Asahi-Shichisei no Subaru,Manaka-Nagi no Asukara, Minami-Assasination Classroom, Hinata-Naruto)
Tsunderék nagy átlagban(Kirino-Oreimo, Eruna-Food Wars)
Szóval jah,ha nem ilyen akkor valószínűleg a kedvencem.... Gondolom nem fog sokaknak tetszeni a lista, sajnálom.
Az én történetem női főszereplője amolyan átlagos lány, aki jó a sportokban, a tanulásban, szép, de nem kifejezetten népszerű. Szóval az a szerény fajta, akit nem legyeskednek körbe a többiek egész nap. A fontos helyzetekben erősnek mutatja magát, és állja a sarat, viszont ha egyedül van, elsírja magát.
Ez persze nem a tökéletes karakter. Nem is akarok olyat kitalálni, mert nem lehet/nagyon nehéz, és unalmas. Főleg azért is, mert a tökéletesség relatív. A való életben a tökéletesség része lenne az, hogy nem erőszakos. Mivel erkölcsileg az erőszak rossz, így aki erőszakos, az nem lehet tökéletes. Viszont aki teljesen ellenzi az erőszakot, az nem képes megvédeni a szeretteit sem, ami megint kizárja a tökéletességet. Tehát nem létezik tökéletes ember, és nem is kell léteznie szerintem.
amikre figyelni kell
1. ne mutogassa magát a nő mint egy prostituált... nem kell fanservice lásd fairy tail...
2. a nőknek legyen szerepük amik hatnak a történetre és karakterekre
3. legyen árnyalt negatív és pozitív vonásai itt most azt értem hogy amivel tud azonosulni a néző illetve nem tud azonosulni! nem hiába olyan népszerű és elismert a berserk mert ott a karakterek aztán élnek!
ez a 3 fő dolog van! ha egy animében a csaj mutogassa magát az már rég rossz... ezek mind csak olyan töltelékek amik a minőség hiányát akarják kitölteni!
ha qurvás a karakter akkor legyen az de akkor ne legyen zavarban mint egy baszatlanszűz lány mikor megbámulják vagy épp meztelen lesz... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!