Szerintetek is kicsit több gore-t vihettek volna a Naruto-ba?
3 mióta horror ha belek jönnek ki? -.-“
A naruto meg nem gyerekes csak annak aki végig sem nézi… a testvergyilkossag a család gyilkosság és a gyermek kísérletek mióta gyerekes dolgok?
A naruto így is elég sötét anime és komoly dolgokat boncolgat
Az hogy most mi mennyire véres az nem egyenlő semmivel sem főleg nem a komoly témával mert ez is csak egy stilus jegy főként a dark fantasy dolgozik ezzel
2-es a célközönség sem annyi hanem sokkal több…
Az hogy egyszerre meg célozza a 12/13 és a 18+ os közönséget különben nem lenne benne ilyen dolgok
És akkor ez az első epizódok közé tartozik… !!!
Ha valami sokkal véresebbre vágysz akkor berserk vagy claymore
Én kb 7 -10 évesen néztem animaxon. Miután megszűnt, nem sugározták sehol. Amikor kb 15 16 voltam, nosztalgiázni akartam, elkezdtem nézni. Mondjuk kíváncsi is voltam, hogy lesz vége, mert nem ment végig tvben az eredeti sorozat sem. Végigszenvedtem egyszer, de elég nyögvenyelős volt, mert baromi lassúak pl a harcok, hogy 8 különböző szögből kell lassítva végignézni egy karakter szenvedését, mielőtt elveri az ellenséget.
6 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!