Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek is kicsit több...

Szerintetek is kicsit több gore-t vihettek volna a Naruto-ba?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy régi anime már a naruto, viszont szerintem sokkal hatásosabb lett volna a történet, hogyha vizuálisan sokkal durvábbra csinálták volna. Pl.: Amikor Madara megölte az egész shinobi hadsereget, akkor csak annyit mutattak hogy szétverte őket azt kész. Viszont szerintem sokkal hatásosabb lett volna, ha (kicsit durván fogalmazok) folytak volna a belek és a vér ezen jelenet közben. Nektek mi a véleményetek? Szerintetek is sokkal drámaibb lett volna?
2021. júl. 2. 09:35
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Az hogy a Naruto célközönsége eredetileg a fiatalabb fiúk, szóval nem csinálhatták véresre.
2021. júl. 2. 09:38
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Shonen-fight anime/manga, amelynek célközönsége a 13-16 év közötti fiúk. Tehát nem, nem lehetett volna belőle egy +18-as gore horror anime.
2021. júl. 2. 10:10
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Egy gyerekes shounen- ből ne akarj felnőtteknek szóló horrort.
2021. júl. 2. 10:24
 4/9 anonim ***** válasza:
20%

3 mióta horror ha belek jönnek ki? -.-“

A naruto meg nem gyerekes csak annak aki végig sem nézi… a testvergyilkossag a család gyilkosság és a gyermek kísérletek mióta gyerekes dolgok?

A naruto így is elég sötét anime és komoly dolgokat boncolgat

Az hogy most mi mennyire véres az nem egyenlő semmivel sem főleg nem a komoly témával mert ez is csak egy stilus jegy főként a dark fantasy dolgozik ezzel

2-es a célközönség sem annyi hanem sokkal több…

Az hogy egyszerre meg célozza a 12/13 és a 18+ os közönséget különben nem lenne benne ilyen dolgok

[link]

És akkor ez az első epizódok közé tartozik… !!!

Ha valami sokkal véresebbre vágysz akkor berserk vagy claymore

2021. júl. 2. 13:45
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
A Naruto így jó.
2021. júl. 2. 22:41
 6/9 anonim ***** válasza:
28%
Hogy lenne a 13 16 éveseknek való sorozat ez? 10-13 éves korosztálynak való inkább.
2021. júl. 4. 02:13
 7/9 anonim ***** válasza:
34%
6 hülye vagy le ülhetsz... :"D
2021. júl. 4. 02:37
 8/9 anonim ***** válasza:
34%

Én kb 7 -10 évesen néztem animaxon. Miután megszűnt, nem sugározták sehol. Amikor kb 15 16 voltam, nosztalgiázni akartam, elkezdtem nézni. Mondjuk kíváncsi is voltam, hogy lesz vége, mert nem ment végig tvben az eredeti sorozat sem. Végigszenvedtem egyszer, de elég nyögvenyelős volt, mert baromi lassúak pl a harcok, hogy 8 különböző szögből kell lassítva végignézni egy karakter szenvedését, mielőtt elveri az ellenséget.

6 voltam.

2021. júl. 4. 02:43
 9/9 anonim válasza:
100%
Ninja témához jobb lett volna kicsit több vér. Megnéztem volna pár komolyabb sérülést+végtagveszteséget.
2021. júl. 4. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!