A Naruto-sok miért kérdeznek olyat, amit ha látták az animét tudniuk kéne? Esetleg nem fogják fel, amit látnak vagy csak elfelejtik?
Figyelt kérdés
Kb. Minden második kérdés a Naruto- ról szól, de kb. olyan benyomást kelt, mintha nem is látta volna a kérdező az animét.2021. jún. 25. 09:35
1/3 anonim válasza:
Szerintem most a sok gyerek a Borutoval kezdte az egészet, mivel már a Naruto nekik régi, s most amúgy is a Boruto a felkapott anime.
Így meg nem csoda.
2/3 anonim válasza:
Holnapután meg Boruto is régi lesz. Jön majd egy újabb.
3/3 anonim válasza:
Azért az is játszik, hogy a Naruto cseszett hosszú egy anime. Én pl végignéztem az egészet a Shippuuden végéig (a fillereket átugrottam mondjuk), de már eltelt vagy 6-7 év azóta, és kevés konkrétumra emlékszem belőle. Szerintem nem kizárt, hogy van, aki elfelejtett információt próbál újra beszerezni a válaszadóktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!