Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek mi a legideálisabb...

Szerintetek mi a legideálisabb első animének?

Figyelt kérdés

2021. jún. 28. 21:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem jó a Death Note, én is azzal kezdtem.
2021. jún. 29. 13:43
 12/16 anonim ***** válasza:
32%
Steins; gate, zseniàlis anime.
2021. jún. 29. 15:46
 13/16 anonim válasza:
100%
Én deat note-al kezdtem.. majdnem.. inkább a teenager anime korszakomat azzal keztem. Nem ajánlanék hosszút, a Naruto jó döntésnek láthat de annyira hosszú, hogy el is vehet a kedved az animéktől. Az ízléstől függ, keress anime ajánlót és ha tetszik az egyik azt próbáld meg. De ez csak az én tanács-om.
2021. júl. 2. 00:02
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj ami érdekel kezd azzal. Nincs olyan hogy ideális kezdés... mindenkinek más az ízlése nekem pl a kezdés az Inuyashával volt körülbelül 8 évesen aztán már folyamatba néztem a magyar szinkronú animèket azthiszem 9-10 évesen álltam rá a feliratosra.

De ezek a tipikus kezdő animèk szerintem: Dragon ball, Naruto, Inuyasha, Bleach, Yu Yu hakusho, One piece, Onepuch man, Sailor moon, Death note.

Megjegyzem szerintem a Death Note-nak túl nagy hűhót csaptak, nálam 10/5, van ettől jobb anime is. Ha szeretnéd írj milyen műfajt szeretnél és írok rá címeket.

2021. júl. 2. 02:42
 15/16 anonim ***** válasza:
50%
Cowboy Bebop. Tetszeni fog
2021. júl. 28. 04:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Csodálkozom ezt senki nem írta.

De lehet még a Blue gender is tetszene. 15 voltam

2021. júl. 28. 04:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!