Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Nézzen újra az animét amit...

Nézzen újra az animét amit másfél éve láttam?

Figyelt kérdés

Az animéből alkottak egy újabb évadot. Én elkezdtem nézni, de már azt se tudom, hogy mi történik. Mit tanácsoltok?

(Kb. 60 részről lenne szó)

2021. jún. 18. 10:03
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Ennyire azért ne legyél már életképtelen. Ha van időd és kedved is, nézd meg újra. Ha nincs, olvass el a neten egy rövid összefoglalót.
2021. jún. 18. 10:18
 2/5 anonim ***** válasza:
95%

Nekem is van egy kérdésem. Ha éhes vagyok, akkor egyek?

2021. jún. 18. 10:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
#2 Csak akkor, ha előtte írtál róla külön kérdést ide gyakorikérdésekre, és egy vadidegen azt mondta, egyél. Máskülönben éhen kell halni, ez a szabály.
2021. jún. 18. 11:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha már kérdezni kell nem foghatott meg igazán az az anime téged. 60 rész ráadasul nem is olyan keves időben, energiában nézve.
2021. jún. 18. 11:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk én épp most filóztam, hogy újra kezdem nézni a Fate/ Stay night- ot, mert sokat felejtettem, de végül inkább a többi utat néztem meg.
2021. jún. 18. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!