Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért van az a hosszú animekné...

Miért van az a hosszú animeknél, hogy ha filler jön akkor mindenki sír, de ha film, akkor meg mindenki várja, mikor az is egy másfél órásra vágott filler csak?

Figyelt kérdés

2013. júl. 27. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:
A filmek nem vágják szét a sztorit.Fillerek általában több hetes,hónapos főszál kerülést jelentenek.
2013. júl. 27. 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Full igazad van egyébként. Viszont tudnák válaszolni rá. Költségvetés, na meg a film egy külön dolog, és nem a szeretett animéd közbe pofátlanul megjelenő dolog. De pl én a One Piece-ben nem is tudtam hogy 1-2 dolog filler annyira beleillett.. Narutoban meg a Bleachben eléggé feltünő volt már, és idegesíttő.
2013. júl. 28. 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Engem nem mindenhol zavarnak a fillerek.... pl a narutoban elviselem...mert azért szeretem nézni, a one Piecébe is elviseltem.... néha mind a kettőből szerettem is valamit :D de nekem a Blech egy halál volt... van az animének szinte a tetőpontja... és beleraknak vagy 100 filler részt xD És még utánna olyan szar minőségben van feltéve, hogy nézni sem lehet :D Na az ilyenek a rosszak........... Amúgy én nem vagyok nagy filmes.. szinte minden animében elviselem a fillereket nem nyavajgok értük nem is rajongok.. hanem csak simán egy rész és kész :)
2013. aug. 20. 22:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát azért a narutoban borzalmas fillerek vannak.
2013. aug. 20. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!