Van jó 9-10 éveseknek való anime?
A húgomnak aki 9 éves szeretnék animét keresni.
A lényeg az hogy megértse egy 9 éves gyerek is. És ha még magyar szinkronos is az jó, de az csak hab lenne a tortán.
A Narutot (a shippudent is) és a My hero akademiát látta már
Előre is köszönöm a válaszokat !!
18-as vagyok
Egy kis kiegészítés:
A sárkányherceg
Ahogy neten elnézem 10+ körülinek mondják. Meg így belegondolva, tényleg kevésbé megrázó, mint pl a Némó nyomában felvezetője... Nem anime, de az animációja hasonló és szép, a sztorija nem sablonos, viszont készítsd fel a gyereket arra, hogy nem csak hetero párok vannak benne.
Adott egy elf és 2 ember, akik egy sárkánytojást haza akarnak vinni az anyjához, úgy hogy ezt egy varázsló nem díjjazza. A csókok, kézfogások mellékesek, de vannak.
Hasonló a helyzet a She-Ra és a lázadó hercegnők-nél is, csak ott nincs szinkron.
Szinkronos sorozatok:
Villámmacskák (2011)
Star Wars: A klónok háborúja
Star Wars: Lázadók
Star Wars: Ellenállás
Tini Nindzsa Teknőcök (2012)
Szinkron nélküli sorozatok:
Trollvadászok (Trollhunters:Tales of Arcadia)
Hárman a Földön: Arcadia meséi (3Below: Tales of Arcadia)
Wizards: Tales of Arcadia
Szinkronos animék:
A dinoszauruszok királya
Kaleido Star
Tsubasa kapitány
Szinkron nélküli animék:
Boruto (A Naruto Shippuden folytatása. Előtte viszont érdemes lenne megnéznie a The Last: Naruto the Movie filmet. Abban kicsit bővebben van tárgyalva, hogy Naruto és Hinata hogy jöttek végül össze.)
Brand New Animal
Blue Exorcist (Ennél kell vigyázni, mert a 2. évad nem veszi figyelmebe az első évad lezárását, mert az csak filler volt. Rendesen viszont még nincs befejezve, így szerintem elég ha csak az első évadot nézi.)
Gingitsune
Az első válaszomban minden szinkronos.
Amúgy én a Narutot 9-11 évesen néztem gyerekként. A Shippuden maradt úgy 16 éves koromra, mert a tv sose adta, de a sima Narutot vagy 3-szor megnéztem.
Filmek:
A vándorló palota
Muge
(szerintem írták) Chihiro szellemországban
Sorozat:
Erre nagyon nem tudok, de ha szereti a sportos animéket akkor:
Inazuma Eleven
Ha már az imént az AOT-nál is megtettem, hadd jegyezzem meg, hogy a 22-es is át akar verni. A Redo of Healer egy hentai-szerű valami.
Amúgy #17 én sem értem, hogy miért. Abban biztos lehetsz, hogy én nem pontoztalak le (eleve csak akkor pontozok le valakit, ha kimondottan provokatív vagy bunkó, személyeskedő hozzászólása van, vagy szándékosan félrevezeti a kérdezőt - például a 22-es. Ha te 9 éveseknek komolyan ajánlod azt, akkor gondold át még egyszer szerintem.)
Candy Candy
Anette
Helló Sandybell
Lili, a virágangyal
A hosszúlábú apu
Mila, a szupersztár
Kilari
Kaleido Star
Juharfalva lakói
Beyblade
Digimon (bár a szinkronja egy borzalom)
A dzsungel könyve
A titokzatos aranyvárosok (9-10 éves gyerekek a főszereplői)
Sailor Moon (bár ennek is szörnyű a szinkronja)
Tsubasa kapitány
A pálya ördögei
Nils Holgersson csodálatos utazása a vadlúdakkal
80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal
Csip-csup csodák
Múmin
Könyvek könyve
A repülő ház
Alfréd, a kacsa
Mesék Hófehérkéről
Robin Hood kalandjai
A Boscó léghajó kalandjai
Sherlock Holmes, a mesterkopó
Filmek:
A macskák királysága
Totoro - A varázserdő titka
Arrietty - Elvitte a manó
A vándorló palota
Chihiro Szellemországban
Kiki, a boszorkányfutár
A könyvek hercege
Hattyúk tava
Vadhattyúk
Csizmás kandúr - a klasszikus
Csizmás kandúr a világ körül
A tizenkét hónap
Harmincezer mérföld a tenger alatt
Ezek kifejezetten egy 9-10 évesnek valók.
Szerintem a Sailor Moon is simán, a regihez van magyar szinkron. Sok epizód foglalkozik az iskolás lányok hétköznapi problémáival.
Only Yesterday, szerintem tíz évesen ez már mehet, a főszereplő ötödikes
Inuyasha? a sok vérrel meg gyilkolással? Minimum 12+-OS de Inkább 16 korhatár szerint.
10 év alattinak nem ajánloaám semmiképp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!