Anime fanok, való ez a műfaj 11-12 éveseknek?
Lányom kedveli a Tokyo ghoult - szerintetek kéne aggódnom? Nem vagyok otthon ebben a műfajban, de az a maszkos, véresszemű alak nem túl szimpi... :/
Kell valamire figyeljek h "ezt ne"?
Öhm én ezt egy 12 évesnek nem ajánlanám. (Azonkívül hogy pocsék egy sorozat. Kérlek ne ez alapján ítéld meg a többit. )
17 éven felülieknek van besorolva.
:) köszi a válaszokat! Én nem ítélkezem - anno 20 éve bátyám is szerette és nem lett pszicho - de én sosem néztem egyet sem. Csak most jött a karácsonyi "jézuska-lista" és első két helyen volt egy ilyen csápos-maszkos figura, meg egy valami seprűs Levi az Attack on Titan(?)ból (nem biztos h jól írom) - és kikerekedtek a szemeim. :D
Tudtok valami olyat ajánlani esetleg, amivel letéríthetném az ilyen vérszomjas kanekikről? Ami izgalmas is és mégsem lesz tőle 10 év múlva tömeggyilkos. :)
szerinted egy animétől tömeggyilkos lesz bárki is?
nálad is vannak bajok..
Sosem mondtam h százas vagyok... :D
De most nem rólam van szó.
(Azt azért ne firtassuk, h egy kibelezős-véres-erőszakos bármi (film/rajzfilm/anime) nem tesz jót egy "kis"lány lelki fejlődésének. Nem tudom h melyik anime mennyire ilyen - ezért kértem tanácsot.)
:D Te szülő vagy...? Akkor tudhatnád h tiltással nem mész semmire... Max annyit lehet elérni h titkolni fogja és minden a hátam mögött megy majd. Ehelyett inkább példát mutatok - vagy inkább irányt.
(Olyan szarul nem csinálhatom, mert van három gyerekem és mindegyik bármilyen gonddal, bizalommal fordul hozzám - normálisan tanulnak, normális társaságban vannak.)
De! Még mindig nem a gyereknevelési módszerem volt a kérdés - hanem az anime, mint olyan - és hogy mi az ami érdekes és ennek a korosztálynak való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!