Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Anime fanok, való ez a műfaj...

Anime fanok, való ez a műfaj 11-12 éveseknek?

Figyelt kérdés

Lányom kedveli a Tokyo ghoult - szerintetek kéne aggódnom? Nem vagyok otthon ebben a műfajban, de az a maszkos, véresszemű alak nem túl szimpi... :/

Kell valamire figyeljek h "ezt ne"?

2017. dec. 16. 09:20
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
74%
Maga az anime műfaj az minden korosztályt megcéloz, de ez a Tokyo Ghoul valóban kicsit erős egy 11 évesnek. Viszont hamar túl resz rajta, szerencsére rövidebb darab. Egyébként nem vészesebb, mintha mondjuk egy átlag amerikai akciófilmet nézne.
2017. dec. 16. 09:31
 2/25 anonim ***** válasza:
92%

Öhm én ezt egy 12 évesnek nem ajánlanám. (Azonkívül hogy pocsék egy sorozat. Kérlek ne ez alapján ítéld meg a többit. )

17 éven felülieknek van besorolva.

2017. dec. 16. 09:35
 3/25 A kérdező kommentje:

:) köszi a válaszokat! Én nem ítélkezem - anno 20 éve bátyám is szerette és nem lett pszicho - de én sosem néztem egyet sem. Csak most jött a karácsonyi "jézuska-lista" és első két helyen volt egy ilyen csápos-maszkos figura, meg egy valami seprűs Levi az Attack on Titan(?)ból (nem biztos h jól írom) - és kikerekedtek a szemeim. :D

Tudtok valami olyat ajánlani esetleg, amivel letéríthetném az ilyen vérszomjas kanekikről? Ami izgalmas is és mégsem lesz tőle 10 év múlva tömeggyilkos. :)

2017. dec. 16. 09:48
 4/25 anonim ***** válasza:
56%

szerinted egy animétől tömeggyilkos lesz bárki is?

nálad is vannak bajok..

2017. dec. 16. 09:54
 5/25 A kérdező kommentje:

Sosem mondtam h százas vagyok... :D

De most nem rólam van szó.

(Azt azért ne firtassuk, h egy kibelezős-véres-erőszakos bármi (film/rajzfilm/anime) nem tesz jót egy "kis"lány lelki fejlődésének. Nem tudom h melyik anime mennyire ilyen - ezért kértem tanácsot.)

2017. dec. 16. 10:06
 6/25 anonim ***** válasza:
78%
Szülő vagy, nem csak jogod, hanem kötelességed szemmel tartani, mit néz a gyerek. Tájékozódni és ha kell, tiltani. Ha ezeket már megnézte és a kérdés, hogy kapjon-e merchandise-t vagy sem, akkor már a téma kézbevételével elkéstél.
2017. dec. 16. 11:01
 7/25 A kérdező kommentje:
Nem késtem el - szerencsére nem egy lázadó "menjanyádba" típusú kiskamasz, hanem jó a szülő-gyerek viszonyunk és ha valamit mondok h ne nézze - azt nem teszi. De nyilván jobb, ha mutatok neki alternatívát - tudtommal az anime világa igen kiterjedt - nézhetne mást is, ha nem ezt.
2017. dec. 16. 11:39
 8/25 anonim ***** válasza:
58%
ezzel sincs akkora baj. Ha bírja nézze.
2017. dec. 16. 11:48
 9/25 anonim ***** válasza:
76%
Valahogy csak megnézte mindkettőt anélkül, hogy tudtad volna, mi az. Ezek szerint komoly előszűrés nincs, bármibe legalább belekezdhet, vagy a sorozatok átlag hosszát tekintve akár végig is nézhet, mire észbe kapsz, aztán marad a tűzoltás.
2017. dec. 16. 11:56
 10/25 A kérdező kommentje:

:D Te szülő vagy...? Akkor tudhatnád h tiltással nem mész semmire... Max annyit lehet elérni h titkolni fogja és minden a hátam mögött megy majd. Ehelyett inkább példát mutatok - vagy inkább irányt.

(Olyan szarul nem csinálhatom, mert van három gyerekem és mindegyik bármilyen gonddal, bizalommal fordul hozzám - normálisan tanulnak, normális társaságban vannak.)

De! Még mindig nem a gyereknevelési módszerem volt a kérdés - hanem az anime, mint olyan - és hogy mi az ami érdekes és ennek a korosztálynak való.

2017. dec. 16. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!