Anime fanok, való ez a műfaj 11-12 éveseknek?
Lányom kedveli a Tokyo ghoult - szerintetek kéne aggódnom? Nem vagyok otthon ebben a műfajban, de az a maszkos, véresszemű alak nem túl szimpi... :/
Kell valamire figyeljek h "ezt ne"?
Animekedvelőként mondom, hogy egyes animések eléggé botrányosan és tudatlanul válaszoltak. Valóban nem az lett volna a lényeg, hogy bíráljuk a kérdező nevelését. Különben Pedagógiai ügyintézőnek tanultam és legkevésbé a kérdezővel volt itt gond.
Egyrészről az anime szó nem műfajt jelöl, hanem műnemet. Animéken belül különböző műfajú animék léteznek. Ugyanúgy, mint filmeknél. Mint például fantasy, iskolai, sci-fi, horror, romantikus.
Másrészről hogyan jöhet bárki is ahhoz, hogy szerinte gyatra az anime és akkor a kérdező lányának ízlésficama lenne??? Én régen úgy gondoltam, hogy az animések a legelfogadóbb emberek. Nem kéne ezt a képet lerombolni.
Igazából nehéz érdemben válaszolni, hiszen több-ezer anime létezik és magyar TV-csatorna már nem vetít. Korhatár-besorolás szempontjából ajánlom az Anime News Network és My Anime List oldalakat. De utóbbi valójában szabadon szerkeszthető és 13-asnak tudnak írni 16-os karikás animéket is. (Amerikai korhatárok szerint írják.)
Illetve az FMA Testvériséghez hozzáteszem, hogy 16-os vagy 18-as karikás lenne. (A régi sima FMA 16-os.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!