1/17 anonim válasza:
Bárkinek, akinek nincsenek nagy elvárásai.
(Bár mondjuk egy 4 évesnek nem szívesen adnám oda, nekik azért még ijesztő lehet)
3/17 anonim válasza:
10-től felfele kb. bárkinek, akit érdekel.
4/17 anonim válasza:
10-15 éveseknek.
Őket még annyira nem zavarja, hogy mennyire lineáris a történetvezetés, illetve hogy karakterek mennyire üresek.
5/17 anonim válasza:
12-16 kb. Meg fölötte akik olyan igénytelenek filmek/sorozatok tekintetébe, hogy olyan animét néznek ahol tudvalevő, hogy a főszereplő mindig győz, miközben mindig ő a gyengébb először bla bla bla...
6/17 anonim válasza:
Egyetértek. Olyan 12-től.
De! Tudva azt hogy a történet sablonos, a fő karaktereknek meg kb egy tulajdonságuk ha van, semmi gondolkodni való nincs benne... Szóval mindennek tudatában, kövezzetek meg, de én 23 évesen is élveztem :)
7/17 anonim válasza:
Olyan 200 valahány részt én is élveztem, de amikor már nem tudom hányadszor adják elő, hogy az ellenség ilyen olyan szipiszuper erős, legyőzhetetlen, Ichigonak nincs semmi esélye, aztán bumm MÁR MEGINT ő lesz a győztek... na mondom menjenek már a pics#ba :) Egyébként akár korszakalkotó anime is lehetett volna, mint mondjuk a Yu Yu Hakusho, csak még sem sikerült, mert egy Naruto nál ezerszer jobb és igényesebb, de még így sem sikerült megoldaniuk a dolgot.
8/17 anonim válasza:
Most miert kell oltogatni a Bleach-t?"a szereplők üresek"?te egyaltalan lattad az animet vagycsak megneztel 1-2 reszt?A Bleach-ban mindenkinek megvan a sajat szemelyisege es tulajdonsaga.A Bleach az egyik leghiresebb anime a vilagon.Nemlenne az,ha annyira rossz volna,mint ahogy ti itt beallitjatok.Ja es 2x kene megszuletni,hogy valaki ilyen jó animet kitalalljon.
9/17 anonim válasza:
Sikerült leírnod a legnagyobb hülyeséget. A mai világban a leghíresebb egyik legszarabbak. Zenében a sok celeb szar, mint Justin Bieber, filmekben az ilyen látványfilmek stb.
Minél híresebb valami annál nagyobb a garancia arra, hogy szar.
10/17 anonim válasza:
Persze ezzel nem állítom, hogy szar a Bleach. De súlyos hibák vannak vele az biztos. De attól még 1 szer nézhető B kategóriás anime.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!