Tudnatok mondani erős elgondolkodtato animeket?
Figyelt kérdés
De ne olyat ami romancrol szol, hanem valamit ami mélyebb dolgot fog meg.
És most kifejezetten sorozatra gondolok.
2021. máj. 19. 20:59
11/16 anonim válasza:
Code geass egyértelműen a legjobb
A másik pedig stainse gate(időutazos) de meg a netflixen is van egy ami nem Anime, az a neve hogy love death robot, minden rész elgondolkodtató!
12/16 anonim válasza:
Violet Evergarden
(Ebben van romantikus szál, de egyébként szomorú/elgondolkodtató szerintem)
Wonder egg priority
Death Parade
14/16 anonim válasza:
Hát a magyar anime fanokba volt egy csávó, akinek 3x-szor kellett megnéznie a Kenja No Mago-t, hogy megértse. :)
Nyugodtan adj neki egy próbát, határozottan elfog gondolkoztatni, hogy hogyan képes valaki ilyen kínos szerelmi szálat írni.
15/16 anonim válasza:
Rövid kérdés, mi a francnak pontozták le a 12-est? Nem értem. Amúgy egyáltalán nem értem a válaszpontozás funkcióját. Teljesen fölösleges és senki nem arra használja, amire kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!