Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok írni olyan animéket,...

Tudnátok írni olyan animéket, ahol a szülők kidolgozottak?

Figyelt kérdés
Az animék nagyon olcsón dolgoznak, ha szülőkről van szó. Vagy a történet elején meghalnak (alias az összes shounen ever, élen a Narutoval, AOTtal és FMA-val), vagy retardáltak (Bleach), vagy nem is léteznek (a legtöbb romantikus anime). Mivel láttam a Clannadot és az Erasedet, tudom, hogy igenis képesek nagyon jó szülőket írni, ha akarnak. Tudnátok a fenti kettőhöz hasonlót írni?

2021. máj. 11. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Claymore talan, viszont ott nem verszerinti szulo van csak valaki aki orokbefogadott valakit. De az anyai szerepnek teljesen megfelel szerintem.

Death Note-ban Light apja (bar gondolom ezt mar lattad)

Esetleg Fate series?

talan Parasyte

Inuyashiki

Tudom hogy nem pont ilyenekre gondoltal, de tenyleg nem fektetnek eleg hangsulyt a szulok karakterere szoval csak ilyeneket tudok valamelyik hatha jo lesz ha meg nem lattad oket.

2021. máj. 12. 07:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A Kakushigoto szülő-gyerek kapcsolatról szól.
2021. máj. 12. 08:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Usagi Drop? Szerintem ott azért eléggé kidolgozottak a szülők is, igaz, a főszereplő is már a 30-as éveiben jár.

" vagy retardáltak (Bleach)," Én Bleach rajongó vagyok, de ezen felröhögtem. xD

2021. máj. 12. 12:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :D
2021. máj. 12. 12:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Shakugan no Shana. A lány gyakran beszélget a srác anyjával, tanácsot kér tőle fiú ügyben, stb. Persze ettől még mellékszereplő, túl sok egyéb szerepe nincs, de nekem nagyon szimpatikus karakter. Az apa csak egy rész erejéig tűnik fel, de akkor is lejátszódik egy komoly apa-fia beszélgetés, szóval vele sincs gond. Ettől függetlenül is egyik kedvenc animém, szóval mindenképp ajánlom.
2021. máj. 13. 18:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Az első része az első animéim között volt, még amikor kijött, de soha nem folytattam, és ha nem szólsz róla, eszembe sem jut, hogy létezik ilyen anime is. :D De köszi, előrébb pakolom a várólistámon!
2021. máj. 13. 18:16
 7/7 anonim ***** válasza:
InuYasha-ból Sesshomaru-nak és Inu-nak az apja(Igaz ő már meghalt), illetve ugyanúgy Sesshomaru-nak az anyja.
2021. máj. 14. 01:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!