Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek melyik a jobb:...

Szerintetek melyik a jobb: Naruto vagy Naruto Shipuuden?

Figyelt kérdés

2021. máj. 1. 15:51
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem a Naruto Shippuuden. De ennek ellenéra nagyon is kell a sima Naruto is.

Talán a Shippuudent azért tartom jobbnak mert már nagyobb szerepe van az Akatsukinak, és a bijuuknak. És valamiért számomra sokkal érdekesebb és szívhez szóló a történet. Az anime rajzolásáról nem is beszélve.

2021. máj. 1. 16:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a sima Naruto-n nőttem fel és tényleg ez az anime ami a legközelebb van a szívemhez, viszont a shippuuden-ben nekem több volt az izgalom, nagyon emlékezetes, megható jelenetekkel volt tele. Tényleg hatalmas csaták vannak benne és nyilván vannak dolgok amik nem tetszettek, de én egyszerűen imádom. Ha választani kéne a shippuuden-t mondanám, de a sima Naruto-t is szinte ugyanúgy szeretem.
2021. máj. 1. 16:25
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Naruto jobban ki volt dolgozva, a shippuuden már tele van plotholekkal
2021. máj. 1. 16:45
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Tény a shippuuden tele van plot hole-okkal de lényegesen jobb a shippuuden mert úgymond a sorozat felnőtt egy részben
2021. máj. 1. 17:33
 5/10 anonim ***** válasza:
23%
Mind2 gagyi.
2021. máj. 1. 18:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Alapjáraton a Naruto Shippuuden már komolyabb témákat boncolgat, nagyobb a tét, érdekesebbek a történetek, így jobban is tetszett. Viszont a rengeteg filler, visszaemlékezés, önismétlés miatt a sima Naruto-hoz már szívesebben ülnék le újra.
2021. máj. 4. 01:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom őket külön kezelni. Az első Naruto remek alapokat fektetett le, de szinte egy helyen játszódik a történet és túl egyszerű. A shippuuden-ben már kiterjedtebb a világ, felvesz egy komolyabb hangulatot, de sok a baki a történetben és elhagyja az alapokat. És kb a legtöbb másik szereplő jobban megvan irva a főhősnél, és a jobbak nincsenek kihasználva. Plusz az igaz, hogy Naruto ugyan fejlődik, de elég bosszantó a számomra, hogy nem lesz sokkal okosabb, pedig, ha az a célja, hogy a legjobb legyen járhatott volna könyvtárakba is, az akadémia mellé, hogy okosodjon egy kicsit. Nem annyira, mint Shikamaru, de ennyi belefért volna.

És az egész anime hibája, hát... Az maga a főhős. Túl ostoba, halvány lövése sincs arról, hogyan végezze a nindzsa szakmát, vagy hogy hogy működik az egésznek a rendszere. Nem is passzol az animébe No meg egy olyan srácnak, akinek olyan háttre van, mint Naruto-nak az kisgyerek korában még mosolyogni se tudna nem hogy betyárkodni. És túl jól fejlődik. Azaz igen a shounen hősök mindig egy kicsit könnyebben tanulják a királyabb erőket, de azért lehetett volna Naruto-nak is egy kis kihivást intézni, nem csak a főharcoknál.

2021. máj. 30. 13:05
 8/10 everlight ***** válasza:
100%
A shippuden részeinek fele élvezhetetlen.Túl sok ismétlés,filler epizód,
2021. jún. 22. 22:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a shippuuden is tetszet 500 rész kb én már végeztem vele most a Borutot nézek.
2021. júl. 13. 11:27
 10/10 anonim ***** válasza:
A SHIPUDEN A LEGJOOOB! a boruto szerintem kicsit béna mert nincs olyan sztori mint a narutoban
2022. aug. 16. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!