Everlight kérdése:
Kit utáltatok legjobban a Narutóban és miért?
Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 00:37
1/17 anonim válasza:
Magát a főszereplőt. Okádhatnékom van a viselkedésétől, csak azért bírtam végignézni, mert nem szeretem félbehagyni a sorozatokat.
2/17 A kérdező kommentje:
Én Danzot
2021. máj. 1. 00:45
3/17 anonim válasza:
Narutot. Már az 1. részben elérte, hogy ne folytassam.
6/17 anonim válasza:
Én Danzot és Kabutot nem szerettem mindaddig amíg nem tudtam az élettörténetüket.
7/17 anonim válasza:
Danzo-t gyűlöltem. Sakura idegesítő volt minden szempontból.
10/17 anonim válasza:
Kövezettek meg, de Naruto. Igazság szerint a Boruto-ban lett a nem szimpatikusból ellenszenves.
Sakura viszont kellemes csalódás volt. Őt mondtam volna, viszont a nyafka kislányból egy céltudatok, erős, kitartó, komoly nő lett, akire tényleg fel lehet nézni.
Sasuke hát... Sasuke. Fogalmam sincs, hogy valaki hogy képes arra, hogy gyereket csinál és csak úgy lelép egy hiszti miatt (mert ő már csak hisztizik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!