Kit utáltatok legjobban a Narutóban és miért?
Majdnem mindenkiben találtam valami hibát, ami miatt néha utáltam öket.
Naruto-t azért, mert nem passzol az animének a világába
Sasuke szinte sosem vivódott magával, de igy is jobban meg lett irva, mint a főhős.
Karin, de csak azért, mert semmi igazi személyiséget nem irtak neki.
Deidara, mert simán csak ostoba.
Röviden ennyi
Sakura: a Narutoban egyszeruen irritalo es baromira felesleges volt. A shippudenben mar egy fokkal kedvelhetobb volt,de lehetett volna belole egy sokkal vaganyabb,normalisabb karaktert is kihozni. Jobban orultem volna,ha a vegen Narutoval jon ossze es minden egyes hulyesegeert bocsanatot ker es akkor szepen le lett volna zarva a karaktere. Irom ezt ugy,hogy Hinataval sincs bajom es nem vagyok szomoru,hogy vele van egyutt.
Sasuke: Narutoban meg nem volt vele bajom,sot az egyik kedvenc karakterem volt. A shippudenben viszont egy hisztis idiota volt.A vegso Naruto elleni csatanal fogtam a fejem,hogy ez egy pszichopata es mikor fejezi be ezt a hulye viselkedest. Szerencsere a Borutoban mar szimpatikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!