Mo dao zu shi értelmezése?
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy nem nagyon értem a történetet.
Ha jól tudom, akkor ugye van Wei Wuxian és ő Mo Xangyu testében fog újjá születni. Ezt értem, de ami azthiszem a 3. rész után jönnek történetek, az kinek a szempontjából van? Az addig meg van, hogy múlt, de kinek a múltja? Wuxiané vagy Xangyué? Megköszönöm ha felvilágosítotok!
Mo Xuanyut sosem ismerjük meg - mindig Wei Wuxiant fogod látni, mint a történet főszereplőjét.
Az MDZS kicsit olyan, hogy eleinte NAGYON nem vágni, hogy kicsoda mit miért csinál. Ne akadj fenn rajta, hogy most annyira nem világos – úgy van felépítve a történet, hogy egy idő után minden össze fog állni a fejedben.
1es: köszi hasznos oldal :DD
2es: úúúú igen erre voltam kiváncsi hogy akkor wuxian életét látjuk, sokszor fura volt hogy nem wuxiant mondtak hanem xangyut, de mindegy. köszi szépen remélem kajak megértem majd xD :DD
Azért mondanak Xuanyut sokszor, mert Wei Wuxian Mo Xuanyu testében van, mások pedig nem tudják, hogy lélekcsere történt :)
Nagyon hasonlítanak egymásra, de amikor a többi szereplő ránéz, Mo Xuanyut látja. Wei WUxian az ő szemükben már 13 (vagy 16, az adaptációtól függően) halott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!