Mivel a szkeccseken a képi történéseket vázolják fel, így attól függ, milyen animéről van szó, mekkorák a képek és a lapok.
2021. ápr. 12. 07:42
2/8 A kérdező kommentje:
Hát egx rendes animéről, mint például a Kimi no Na wa | Your Name
2021. ápr. 12. 08:46
3/8 Zsófia2018 válasza:
szerintem 250 oldaltól nem több amit én olvastam az is 200 oldal volt
2021. ápr. 12. 13:14
4/8 A kérdező kommentje:
Tesó azt, hogy? ha még egy másodpercenként is egy képet vetítünk, akkor az 250/60= 5 perc. És arrol nem beszélve, hogy azt hogyan látja a szem. Meg, hogy én 1 órás animére vagyok kíváncsi
2021. ápr. 12. 13:20
5/8 anonim válasza:
Sok dologtól függ, pl mennyi büdzsé van az animére, hány kulcsképckocka készül és ahhoz hány azokat összekötő képckocka A moviek (pl kimi no nawa) megint egy más tészta mivel azokra mindig nagyobb összegeket szánnak, mint egy több részes animére, jobban kitudják őket dolgozni. Egyébként az animék többsége 25 fps-sel dolgozik amennyire tudom
Hát itt láttam rendesen sokat. 160k amivel nagyjából 110 perc játékidő jön ki. Azt hiszem nem készítek saját animét. Köszi mindenkinek a válaszokat! :)
2021. ápr. 13. 12:39
7/8 anonim válasza:
Akkor te nem is a lapokra voltál kíváncsi, hanem a képkockasebességre. Az átlagosan 24fps, de egyre gyakoribb a 60-as, főleg mozis filmeknél.
2021. ápr. 13. 16:51
8/8 anonim válasza:
Azt is tartsd szemelőtt, kérdező, hogy számos sorozatban -költségkímélés okán- kimerevített képkockák vannak, akár 1-2, vagy több másodpercig. És még át is hidalhatják CGI effektussal olykor (vagy gyakran), vagy épp kameraszög-változtatással tartják ki a képet, ami nem feltétlen képkockákban mérhető.
Egyszer láttam youtube-n egy videót egy anime rajzolóval, emlékeim szerint egy Naruto részre mintha 20-40 ezer képkockát mondott volna részenként (20 percre).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!