Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Vivy: Fluorite eye's song,...

Vivy: Fluorite eye's song, csak engem nyűgözött le első 2 rész alapján?

Figyelt kérdés
Valami azt súgja ez valami brutál jó anime lesz.

#anime #Vivy: Fluorite eye' s song
2021. ápr. 11. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pont fél órája néztem meg a második részt. Nekem is nagyon bejön. Elvileg a főszereplőnek hasonló karakterfejlődése lesz, mint Violet Evergardennek, de sokan mondják, hogy még jobbra számítanak. Én is nagyon sokat várok az enimétől, de nem lehet tudni, mert meglepő módon nem mangából vagy light novelből készül.
2021. ápr. 11. 20:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak téged, tényleg nagyon jónak ígérkezik.
2021. ápr. 11. 20:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Engem is lenyűgözött, de mivel hasonlít néhol egy-két műhöz, így félek picit, hogy ismerős lesz a vége. Reménykedek benne, hogy teli lesz fordulatokkal.
2021. ápr. 11. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Engem is lenyűgözött. Végre egy olyan original anime, aminek jó a története. Gyönyörű a grafika, érdekesek a karakterek és kiváló a zene is benne. Picit olyan, mintha a Vocaloid és a Ghost in the Shell szerelemgyereke lenne, de ez egyáltalán nem zavaró.
2021. ápr. 11. 21:05
 5/5 anonim ***** válasza:
84%

A Re:Zero szerzője írta ezt is, szóval elképzelhető, hogy nagyot megy.

A stúdió meg a Wit, ami korábban vitte pl. az AoT-t.

Minden meg van ahhoz, hogy jó legyen. De ez így van pár mostani sorozattal. Sajnos, megint az van, hogy nagyon sok igéretes darab van, és nehéz mindet követni.

Én személyszerint sokat várok a Bishounen Tanteidan-tól, amit a Bakemonogatari szerzője írt, és a Shaft animálja, mia a Bakemonogatari-t is animálta.

2021. ápr. 12. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!