Az ciki hogy egyszersem láttam a pokemon sorozatot de mégis jóll ismerem a szerplőket?
Égbekiáltó bűncselekmény, most azonnal meg kell nézned a sorozatot! XD
Biztos Pokemon Go-val játszottál vagy valami hasonló, de sokaknak fogalmuk sincs miről van szó, úgyhogy no problem.
Ugyan már! Ez azért van, mert amióta meghódította a világot, egyszerűen megjegyezted a nevüket, ha valahol megláttad őket. Úgy is mondhatnám, hogy velük együtt nőttél fel.
Még gimis voltam, amikor már az egész világot megfertőzte a Pokémon-mánia. Írtak róla az újságokban, vagy a rádió bemondta, hogy 600 gyerek lett rosszul a pokémon egyik epizódjától (nem vicc! - tényleg nagyon emlékszem erre!). A chipses zacsikban Pokémon Tazók (korongok) voltak, az üdítős italok címkéire is felkerültek a pokémonfajok és leírásuk. Ezért tudom egyes fajok neveit, mert beleégett a memóriámba. Ennyi. Még régen láttam egypár epizódot, de csak, mert unatkoztam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!