Csak számomra lett gyengébb a következő animék legújabb évada? Esetleg más, ami gyenge lett szerintetek?
Attack on Titan
Yakusoku no Neverland
Az AoT szerintem nagyon jó, én a mangát is olvastam, szóval nekem új dolgot nem is tartalmaz már...
A Yakusoku no Neverland-et néha olvastam, néha nem, azt tudom, hogy nem követi már a mangát, de az nekem is elég furcsán halad... hiányzik az első évad morbid, horror stílusa.
Yakusoku no Neverland abszolút nem lett jó, csak egy speedrun lett, még nagyobb happy end-el a végén, a mangában legalább meghaltak páran, aztán a végén bedobtak pár képet, amit csak a manga olvasók tudják, mi folyik rajta
az isabella lullaby-t (zene) az első évadnál tökéletesen jó volt, de itt, legalább 2x lejátszották, evvel teljesen tönkre téve az első évados varázsát
hiába ment anime-original irányba, nem tudott felmutatni semmit
Attack on Titan, stúdió váltás, néhány CGI, teljesen másik oldalt nézünk most
így megértem, ha valakinek nem jön be, de szerintem nem lett annyira rossz
Nos, TPN-t kaszáltam, mert untam.
Beastars második évada hozza az első színvonalát.
AoT-t már az elején otthagytam, mert nem adott nekem semmit. Plusz unalmas hype anime.
Yakusoku no Neverland nekem tetszett. Azzal nincs bajom. Aot-ban csalódtam nem azért mert rossz hanem mert nekem ez az irány nem jön be. Egyértelműen másabb mint a másik 3 évad. 8-nál magasabbat tuti nem adok neki.
Ami még ebben a szezonban tetszett az a Dr.Stone S2, a pókos anime, nekem jobban tetszik mint a slimeos. A Kemono Jihen és az SK8 is jobban teljesített az Aotnál.
Jobb lett volna ha megse nézem.
A Yakusoku egyértelműen. Az AOT-ból még csak 2 évadot láttam, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni.
Más gyengébb folytatások szerintem:
Ookami to koushinryou
Psycho Pass
Berserk
Saiunkoku Monogatari
Kaguya-sama Love is War
Fruits Basket 2019
Higurashi no naku koro ni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!