Angliában ha egy gyengébb főiskolára bejutok, a következő tanévre át tudok jelentkezni egy erősebbre?
Figyelt kérdés
Ha érettségim alapján egy gyengébb főiskolára sikerülne csak bejutnom, de ott jól teljesítek, akkor mennyi az esélye hogy sikeresen átjelentkezhessek egy erősebbre a tanév végén?2014. márc. 17. 20:26
1/3 anonim válasza:
Átjelentkezni lehet de kizárt hogy átvesznek.mit gondolsz mit néznek meg először az első éves jegyeidet vagy azt hogy miket teljesítettél a felvételin és milyen eredményekkel rendelkezel?
2/3 A kérdező kommentje:
Józan paraszti ésszel azt mondanám, hogy inkább azt nézik, hogy az egyetemen hogyan teljesítettem. Elvégre a másik egyetemen is azt tanulnám. Igaz, hogy gyengébb szint, de legalább ismerik a rendszert. A gimnáziumról ahol érettségiztem, arról meg fogalmuk sincs, hogy milyen szintű.
2014. márc. 17. 22:07
3/3 anonim válasza:
És tegyük fel az erősebb egyetemen ha a túljelen tkezés 10x-es és a transfer tanulóknak közel megegyezik az első évi eredmény mit néznek szerinted?Azt ,hogy mivel felvételiztél,milyen eredményeid vannak az egyetem előttről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!