Anyukám mielőtt megszülettem volna,3 évvel előttem 5 hónapos ikreket kellett megszülni halottan. Ez az én életemben okozhat valamilyen következményt? Lehet gyengébb a szervezetem, vagy van több esélyem betegségek elkapasara stb?
Figyelt kérdés
2019. dec. 20. 19:47
2/6 anonim válasza:
Materiális síkon nem. A jelenleg transzgenerációs hatások és a családállítás azonban egy frissen kutatott téma, elképzelhető, hogy a tudatalattiban valahogy ott van az a családi tragédia és például nagyon aggódós leszel ha terhes leszel, túlfélted a saját gyerekedet vagy esetleg ilyenkor egyes gyerekeknek képzeletbeli barátai szoktak lenni a tesói formájában stb.
3/6 anonim válasza:
Ha anyud nem meséli el a történetét, akkor te úgy éled le az életed, hogy fogalmad sem lett volna arról, hogy születésed előtt volt már szülése anyudnak.
Innentől kezdve, már csak az van amit magadnak bebeszélsz.
5/6 szamo77db válasza:
Anyám is elvesztett előttem egy babát. Aztán kihordott és megszült engem. Igaz, 8 hónapra. Utánam pedig 3 kistesómat kapartatott el. Így maradtam egyedül. Rossz így nagyon. Úgy szerettem volna kistestvért, de az anyám hajthatatlan volt. Apám is könyörgött neki, ő is szeretett volna még gyereket. Persze ezeket a dolgokat csak felnőtt fejjel tudtam meg. Nagyon rossz egykeként felnőni!
6/6 szamo77db válasza:
Még annyit, hogy nem kell félned, de ha eljön az idő és egy kis élet lesz a pocakodban, nagyon vigyázz magadra, így vigyázhatsz a babára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!