Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek igaz ez a yuri on...

Szerintetek igaz ez a yuri on ice teória?(többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval van egy yuri on ice teória ami szerint Viktor rákos.Szerintetek igaz?

2021. márc. 23. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi jele nincs annak, hogy rákos lenne. Ráadásul a Yuri!!!On Ice nem dráma, emiatt sem gondolom, hogy egy ilyen komoly megbetegedést írnának bele a sztoriba a készítők.
2021. márc. 23. 17:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A "Yuri rákos" dolog nem egy teória, hanem egy headcanon.

Tehát nem próbálja belemagyarázni magát a történetbe, mint valami, ami igaz lehet, hanem a fanok egyszerűen azt mondták, hogy "hm, ez érdekes lenne, nem?" és írtak ez alapján egy csomó fanfictiont.

2021. márc. 23. 21:05
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Úgy imádom a sport anime nézők megszállottságát a karakterek halálával kapcsolatban :D

Anno a freeben mindenki azt hitte egy ponton, hogy makoto meg fog halni. A yoiban viktor. Most a sk8ben langa. A haikyuuban is halálra ítélt valakit a rajongótábor, de azt nem nézem, szóval nem jegyeztem meg, hogy kit.

Ezek csak hülye kis sport animék, nem fognak beletenni embethalált :D

Pláne ha a főszereplőről van szó.

2021. márc. 24. 02:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat!
2021. ápr. 3. 22:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez valami beteg vicc?
2021. ápr. 4. 23:00
 6/7 anonim ***** válasza:
56%
Én ezt a teóriát még akkor olvastam, amikor nem volt még kiadva a sorozat utolsó pár része. Ahol én olvastam annó ott írták is a poszt alatt, hogy végül (hála Istennek) nem halt meg és nem rákos.
2021. ápr. 5. 12:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem eloszor a haj hullasa foglalkoztatott viszont nem hiszem hogy szurke hajjal szuletett, valosziu festeti bar az animekben mar ki tudja.😅 Nem tudom ez hasznalt e vagy egyaltalan erdekelt e barkit.🤔🙄
2021. máj. 6. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!