Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valakinek esetleg ismerős ez...

Valakinek esetleg ismerős ez a film? Lent a többi.

Figyelt kérdés
Sajnos már nagyon rég láttam, szinte csak képek ugranak be..:valami erdőben játszódik, és az erdő mellett van 1 határ.a határ közeléhez egy kis mulató.Az itt élő emberek elég furcsák, szokatlanok.Pár idegen erre tévedt, megkínozzák , megölik őket.Csak pár embernek sikerül megmenekülnie, amint az erdő vonalát átlépik.Sajnos csak ennyi rémlik, de azt tudom, hogy nagyon tuti a film!
2009. nov. 1. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a film A Falu lesz. Asszem az szól erről. De nem 100%
2009. nov. 1. 22:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajna nem..:( de azért köszi!
2009. nov. 1. 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem a Szikla jutott róla eszembe, vagy a Halálos kitérő ilyesmi, de határ menti mulató nem rémlik...
2009. nov. 7. 00:23
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem is a falu! De atörténet kb.: van egy falu ami el van szigetelve a külvilágtól...

Az idősebbek tanácsa ellenére a kíváncsi és elszánt Lucius Hunt (Joaquin Phoenix) ellenállhatatlan vágyat érez, hogy átlépje a falu határait és elinduljon az ismeretlenbe. A település vezetője, Edward Walker (William Hurt) figyelmezteti Luciust a veszélyekre, és Lucius anyja, Alice Hunt (Sigourney Weaver) azt tanácsolja a fiának, hogy maradjon otthon, óvja meg magát a mohóságtól és kapzsiságtól, ami a falun kívüli világot uralja.

Lucius csak Ivy Walker (Bryce Dallas Howard), egy gyönyörű vak lány biztatásából meríthet erőt, aki fiatalsága ellenére is meglepően bölcsnek bizonyul. Nemcsak Lucius csodálja Ivyt, de a fékezhetetlen Noah Percy (Adrien Brody) is, bár kettőjük közül csak egyiküknek van hely a lány szívében.

Ivyt a hűsége végül is tiltott utakra vezeti, ahol szörnyű igazságnak bukkan a nyomára. A baljóslatú fenyegetés miatt elszabadulnak az indulatok a faluban, lakói nem élhetnek már többé békésen a titokzatos lények közelében, és csak egy bátor ember mentheti meg a közösséget.

2009. nov. 7. 15:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

Nem erre gondoltál?

2009. nov. 7. 15:08
 6/7 A kérdező kommentje:

Neem sajna:( a falut ismerem, de nem az, de amúgy most , hogy írjátok, picit tényleg hasonló a történet:D

De ezt a filmet kb 10éve láttam, ha nem régebben...:D

2009. nov. 8. 07:55
 7/7 anonim ***** válasza:
akkor viszont én nemtom!
2009. nov. 10. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!