Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik Attack On Titan karakte...

Melyik Attack On Titan karakter halála hatott meg a legjobban? (SPOILER VESZÉLY)

Figyelt kérdés

2021. márc. 18. 20:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%

#6 Spoiler

Tudom kicsit off, de nem Eren "ölte" meg Connie-ékat és az, hogy titánok lettek nem jelenti, hogy meg is haltak.

2021. márc. 19. 21:23
 12/25 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek mindenkitől.. Valószínűleg törlöm majd ezt a kérdést, mert olyan válaszok érkeznek amik hamis információkat tartalmaznak. Nem gondoltam, hogy egy ilyen egyszerű kérdés ennyi problémát okoz majd. 😅
2021. márc. 20. 00:14
 13/25 anonim ***** válasza:
95%
Milyen hamis információ? 😳
2021. márc. 20. 06:59
 14/25 anonim ***** válasza:
95%
Mármint mangás vagyok és nem igazan olvastam itt hamis infókat, szóval nem tudom melyik az ami neked hamis...
2021. márc. 20. 07:47
 15/25 anonim ***** válasza:
94%
Lehet kérdéseket törölni? Másképp mi a hamis infó itt?:DD
2021. márc. 20. 15:57
 16/25 anonim ***** válasza:
88%

Marcot nem szerettem különösebben, a halála sem rázott meg mikor elsőnek láttam, viszont amikor kiderült, hogy hogyan történt az elég megrázó volt.

*spoiler*

Ha Eren tényleg meghal az fog a legjobban megrázni.

2021. márc. 20. 22:30
 17/25 A kérdező kommentje:
Kedves Mindenki. Nem lehet sajnos kérdéseket törölni, pedig megtettem volna..megint felakadtunk azon, hogy "hol itt a hamis infó" miközben a kérdésemre nem adnak választ..az ilyenek inkább ne nyilatkozzanak. Ha mangásak vagytok és nem látjátok a hibát, akkor azt ajánlom, hogy a kérdésem alatti írogatás helyett olvassátok el még egyszer a mangát. Köszönöm.
2021. márc. 20. 23:33
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Sasha. Miután meghalt nem is olvastam a mangát hónapokig. De mindegyik karakter halála kicsit megviselő volt, nem kíméltek senkit.

Manga spoiler!!!!!!!

Akinek a halála még úgy jobban megviselt az Hanji. Nagyon szerettem a karaktert, jobbat érdemelt volna. (Mondjuk mindenki.)

2021. márc. 20. 23:40
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Hange és Sasha.Igazából az "összes" nagyon összetört, de ez a kettő leginkább
2021. márc. 21. 01:29
 20/25 anonim ***** válasza:
95%
De most akkor hamis infóval van a baj, vagy azzal, hogy Manga halált is írtunk, mert nem mindegy. Mert ha azt mondod, hogy hamis infókat mondunk, akkor lényegében hazudsz, mert nem. Ha meg azt mondod, hogy csak animét lehetett volna mondani, akkor azt ki kellet volna írni, nem gondolod? Még oda is írtad, hogy spoiler veszély, én ebből arra következtettem, hogy bármit lehet mondani, ami AoT halál.... De igazad van, biztosan csak hazudok, pontozz le, TUTI nem a kérdésre válaszolok azzal, hogy elmondom nekem melyik volt az a halál amelyik a legjobban meghatott, mert amúgy id!0ta vagyok és a kérdésed máshogy kellet volna értelmezni. Kérlek ne nevezz már hazugnak engem mert válaszolok a kérdésedre.....
2021. márc. 21. 06:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!