Melyik Attack On Titan karakter halála hatott meg a legjobban? (SPOILER VESZÉLY)
Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 20:56
2/25 anonim válasza:
Ha csak az animét nézzük, akkor Petraé. Ott realizálódott bennem, hogy itt nincs olyan, hogy plot-shield.
4/25 A kérdező kommentje:
Kedves 3...első sorban az animéről van szó. Olvasom a mangát is és sehol nincs ilyenről szó. Nekem aztán nyugodtan spoilerezhet, már amit nekem lehet. Ez egyszerűen csak egy helytelen válasz, nem spoiler.
2021. márc. 18. 22:50
5/25 anonim válasza:
Faye, vagyis Grisha húga, majd később... Spoiler!!!
Halil és Ramzi halála.
6/25 anonim válasza:
Alapjáraton nem szeretem Erent, de amikor meghalt.... Még gyordan megölte Conyékat, majd Mikasa levágta a buksiját, és a test nélküli Erennel csókolózótt.... Azért az tényleg megrázó volt.... Nem tudom mi kesz az utcsó chapterben ezek után.... Jha, szóval ez a halál rázott meg a legjobban...
7/25 anonim válasza:
Anime halál valószínűleg Miche.
Manga meg Ramzi és Halil, nagyon szomorú és brutális volt.
9/25 anonim válasza:
Cony és Jean. Egyszer sírtam animén/mangán, ott!
10/25 anonim válasza:
Eren apjának a húgáé. Szegény kislány. Olyan lazán kimondták azok a rohadékok, hogy mit csináltak vele... Rosszabbul esett, mintha a szemünkkel láttuk volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!