Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok valami romantikus,...

Tudnátok valami romantikus, gimis animét ajánlani?

Figyelt kérdés

A kedvenc animém a Nana, lejet valami ahoz hasonló is, de valami tiniset keresek most inkább.

Lehetőleg ne legyen fantasy, azokat nem annyira szeretem.

2021. márc. 14. 09:47
 1/9 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem hozzá tenni, hogy olyan legyen, amihez van magyar szinkron.
2021. márc. 14. 09:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lovely Complex
2021. márc. 14. 11:09
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

Magyar szinkron + romantikus gimis? Ja, ebben a kettőben ki is merül a műfaj. Talán még a Vampire Knight, de az szerintem nem tartozik a jó animék közé.

Jó tanács: ha animéket nézel, ne ragaszkodj a szinkronhoz, mert szó szerint majdnem kivétel nélkül minden animéhez lehet találni feliratot. És igenis meg lehet szokni.

Pár romantikus iskolai anime, amit ajánlok:

- Bunny Girl Senpai: Kb már mindenkinek ajánlottam ezt az animét GYK-n (is). A kedvenc animémről van szó. Mindenképp nézz rá!

- Your Lie in April: Zseniális anime. Alapvetően nem lenne nagy eresztés, de az író szerencsére egy zseni, és iszonyúan jól összerakta. Ez még talán egy icipicit hasonlít is a Nanára, bár a Nana az komolyabb.

- Tsuki ga Kirei: Egyszerű anime, semmi különös, egy romantikus animének tökéletes, de ez tényleg csak arról szól, hogy hogyan jön össze a két főhős.

- Toradora!: Ezt is ajánlom, bár egy picit túlértékelt alkotásnak tartom. Arról nem is beszélve, hogy a végén a főhős csak nem azzal jött össze, akivel én összehoztam volna, de kb egyedül vagyok a világon, aki Minorit jobban szerette Taigánál, úgyhogy ez csak az én véleményem.

- Clannad: A folytatása, az After Story sokkal jobb, de a sima Clannad gimis, és végül is ez is jó.

- H2O: Ez egy nagyon jó és nagyon durva anime, úgyhogy csak akkor nézd meg, ha fel vagy rá készülve lelkileg. De tényleg, az utolsó három rész valami brutális. Amúgy egy, az iskolában fizikailag bántalmazott lány és egy vak újfiú kapcsolatáról szól.

2021. márc. 14. 11:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, a második mondatomat (,,Ja, ebben a kettőben ki is merül a műfaj.") úgy értettem, hogy a Nanában és a Loveley Complex-ben. :D Csak hülyén fogalmaztam meg.
2021. márc. 14. 11:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Bunny Girl Senpai rajongó, máskor, ha animét ajánlasz, akkor ne spoilerezd el a sztorit, mint ahogy jelen esetben tetted a Toradora-val. :D
2021. márc. 14. 13:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Kaguya-sama: Love is war! - Egy zseniális iskolai romcom mindgame anime. Egy fiú és egy lány szereti egymást, de nem merik bevallani, mert félnek a másik elutasításától, ezért különböző módokon próbálják elérni, hogy a másik valljon előbb :D

Masamune-kun no Revenge - Egy fiút kiskorában elutasított a szerelme, ezért lefogyott, kigyúrta magát, és elhatározta, hogy magába szeretteti a lányt, majd aztán összetöri a szívét bosszúból.

Ao Haru Ride

Nisekoi

Orange

Utóbbi szomorkás.

2021. márc. 14. 21:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Horimiya -bár nem szinkronos
2021. márc. 15. 17:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szinkronos animékben annyira nem vagyok otthon, előttem pedig már említették a Lovely Complex-et. (Ha jól tudom a Romeo x Juliet szinkronos, igaz ez fantasy, és az Inuyasha-ban is van szerelmi szál...)

Pár iskolai romcom amit szerintem megéri végignézni:

-Kaichou wa Maid-sama!

-Sukitte Ii na yo

-Kimi ni Todoke

-Tonari no Kaibutsu-kun

-Ore Monogatari!!

-Nijiiro Days

Az utóbbi kettőt azért tartom érdekesnek, mivel a tipikus shoujo animékkel szemben itt fiúk a főszereplők, és az ő szemszögükből mutatják be a történetet.

2021. márc. 15. 18:58
 9/9 anonim ***** válasza:

"van magyar szinkron" nem is tudtam h van ilyen

Chūnibyō demo Koi ga Shitai

Amagami SS

2021. márc. 16. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!