Szeretném megnézni a Yuri on ice nevű animét, fiú vagyok, nem vagyok meleg, de szeretem a romantikus animéket, miről szól? Valaki mesélne róla?
Figyelt kérdés
2021. febr. 8. 21:09
1/4 anonim válasza:
Nem tartalmaz meleg részeket.
Yuriról szól, aki korábban tehetséges volt a jégkorcsolyázásban, azonban egy versenyt sem nyert. Feladta, abbahagyta a sportolást, ezért elhízott. Egy nap találkozott példaképével, aki látott Yuriról egy videót. A példaképe (Victor) Yuri mentora, edzője lesz, aki felkészíti őt a következő nagy sporteseményre.
Heteró fiúk és homoszexuális fiúk is nézhetik egyaránt. Nincsen olyan, amit az egyik fél ne nézhetne.
Jó szórakozást!
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt
2021. febr. 8. 21:47
3/4 anonim válasza:
Ez nem yaoi, még csak nem is shonen-ai, de szeretik annak beállítani. Igazából egyszer megnézhető, de ne fűzz hozzá nagy reményeket. Kb. Yurion kívül mindenki egy irritáló karakter. Karakterépítés nagyon nincs, a versenyek meg többségében extra rondán vannak animálva. Ja, és Yuri végig vinnyog benne, mint egy t*kön rúgott kankutya.
4/4 anonim válasza:
szia!^-^ Péntek este kezdtem bele az animébe, de a story nem tudott úgy lenyűgözni mint az eddig látott animék. Az első pár rész egész gyorsan lezajlott, de mintha a 6.résznél már teljesen lelassult/megállt volna a cselekmény :/ Személy szerint, én Yurioból is sokkal többet láttam volna, eltelt a fél évad és alig tudtam meg róla valamit, az "idegrohamain" kívül :,3 dehát, egy lázadó fiú hehe. Az eddigi véleményem: Én egy aranyos animének tartom, a karakterek egész szerethetőek de nem tudtak úgy megfogni. Én teljes mértékben támogatom az LBTQ-t így bátran vágtam bele. Yaoinak van elkönyvelve, de csak utalásokat kapunk, és fokozatosan adagolják a nézőnek YurixVictor kapcsolatát. Az anime nem erre fektet fő hangsúlyt, de érthető, "egyértelmű" hogy mi is történik kettejük között :P így bárki nyugodtan bele kezdhet aki kedveli a sport animéket. Nekem ez volt az első, nem voltam hozzá szokva az ilyen témához. Mindig is inkább thriller/pszicho thriller animéket néztem megfűszerezve egy kis krimivel és fantasy-val. +romantikus amit én is kedvelek :) de kellett már egy kis vérfrissítés. Az alap story lényege, ugyan az amit az első hozzászóló leírt. Én megadom az esélyt, és unalmas estéken megnézegetem, de nem érzem azt az izgalmat egyenlőre. Szerintem, nyugodtan nézz bele, veszíteni nem fogsz ez az egész nemtől független, nem lehet előre elkönyvelni kinek mi fog tetszeni :D Vagy már van róla valamilyen véleményed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!