Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ismertek olyan blogot ahol...

Ismertek olyan blogot ahol meleg romantikus történetet írnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval olyan blog érdekelne amit nem egy 12 éves ír (márha valaki ennyi évesen írna ilyen témáról bár kétlem) és nem is olyat ahol +++18as dolgokról szól az egész. Ha lehet gimnazistákkal főszerepben, tehát gimisekről szóljon. Mióta láttam a Kszi Simon-t a filmet ami most jelent meg mozikban és olvastam a Simon és a homo-sapiens lobbi könyvet ami nagyon tetszett, és egyeltalán nem zavart hogy melegekről szól, sőt úgy gondolom nagyon aranyos történet volt, azóta szerettem volna valami hasonlót. Én 17 éves lány vagyok és szeretem a romantius történeteket de valami újat akarok olvasni és nyitott vagyok az aranyos fiú-fiú szerelmi történetekre.

Szóval ha valaki tud valami ilyet vagy hasonlót örülnék neki! Előre is köszi!

2018. jún. 26. 00:01
 1/2 anonim válasza:

[link]

Nézz animét, olvass mangát-> rengeteg van ilyen témában (yaoi, shounen ai)

Tipp: Yuri!!! On Ice KÖTELEZŐ ;)

2018. jún. 26. 12:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Pont azt az egyet még nem láttam:D
2018. jún. 26. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!