Tudnátok romantikus animét ajánlani?
A Bunny Girl Senpai és a Kimi no Uso után kicsit ilyesmikre lenne kedvem, de nem sok olyat dob ki az internet, ami érdekelne, éppen ezért a rejtettebb animék érdeklnének.
Pár kikötés, hogy mindegy, hogy van-e happy end (csak ne spoilerezzétek el), vagy természetfeletti benne. Az se baj, ha van, az se ha nincs.
A fiatalabb szereplőkkel (gimnazista kor nagyjából) jobban tudok azonosulni.
Igazság szerint olyan érdekelne, mint ahogyan a két fenti műben is, a fiú vagy a lány megmenti vagy segíti nagy mértékben a másikat, ahogy a Kimi no Uso-ban Kaori kirántotta Kousei-t a magányából, és rávette, hogy engedje el a múltat, vagy ahogy a Bunny Girl Senpai-ban Sakuta elérte, hogy Mai szembe nézzen önmagával, és térjen vissza a színészethez - és nem utolsó sorban, elérte, hogy az emberek újra lássák őt.
Tudtok ajánlani? :)
Ezekre nézz rá, van köztük film is, nem csak sorozat:
Ao Haru Ride
Bakemonogatari
Fruits Basket (2019)
Katanagatari
Kimi no Na wa
Kyokou Suiri
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu
Tenki no Ko
Toki wo Kakeru Shoujo
Tonari no Kaibutsu-kun
Wotaku ni Koi wa Muzukashii
Oregairu
Yesterday wo Utatte
Clannad
Air
Aishiteru ze Baby
Aa! Megami-sama (bár itt a főszereplő srác elsőéves egyetemista)
A hosszúlábú apu
Helló Sandybell
Candy Candy
Citrus
Shoujo Kakumei Utena
Zero no Tsukaima
DNA2 TV
Lili, a virágangyal
3D Kanojo Real Girl
Toradora
Lovely Complex
Natsuyuki Rendezvous - ebben nem gimisek vannak
🔹Special A.
🔹Say I love you (Bocsi már elfelejtettem a japán címét)
🔹Kamisama Kiss
🔹Ouran High School Host Club ➡️ Istenem, hogy én ezt mennyire imádtam/imádom. Egy anime se volt amit 2x végignéztem volna, de ezt már vagy 10x megnéztem. Sajnos nincs folytatása, de a manga is nagyon jó.
🔹Itazura na Kiss
🔹Yamato Nadeshiko Sichihenge
🔹Kaichou wa Maid-sama
🔹Hakushaku to Yousei
🔹Kimi ni Todoke
🔹Sugar Sugar Rune
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe.
Kokoro connect
(nem pont egy szerelmes anime, de konkrétan ugyan az az alap elve, mint a bunny girl senpainak, csak a problémák itt mindig egy egész baráti társaságot érintenek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!