Melyik az az anime, amit kezdetben imádtál aztán folytatása már nem annyira tetszett vagy gyenge, unalmas lett?
Black Clover. Alapból az első pár rész nem nagyon tetszett de idővel az egyik kedvenc animém lett. Viszont azokat a részeket amik mostanában jöttek ki egyszerűen nem vagyok képes megnézni.
A történet színvonala is csökkent. Elhanyagolták.
Konkrétan van egy karakter akiről azt se tudom, hogy most hol van(?)...
Ráadásul az animálás...az miatt már nem tudom nézni. Nem tudom, hogy csak az én szememben ilyen rossz de eddig szerintem nem volt baj vele, viszont most teljesen hanyag.
És ott van Asta új kinézete...csak nekem néz ki nagyon furán?? Én egyszerűen képtelen vagyok megszokni ahogyan most így kinéz de igazából nem is akarom. Eddig jó sorozat volt most elszarták.
My Hero Academic(meguntam)
Tokyo Ghoul (ellaposodott a történet)
Sword Art Online (szerelem nélkül fantasztikus lenne de így szörnyű)
HxH, bár az egyik kedvenc animém, a vége felé már iszonyat uncsi. Kb a választásoktól, vagy talán már előtte. Túl sokáig fityegnek egy apróságon, 5 perc történést kb, 20 percig mutatnak be.
Danganronpa a másik, 3 évadon keresztül ugyanaz tortenik. Mit gondoltak?😃
Nanatsu no Tazai
Sword art online
Beelzebub
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!