Melyik az az anime, amit kezdetben imádtál aztán folytatása már nem annyira tetszett vagy gyenge, unalmas lett?
Yakusoku no Neverland
Darwin's Game
Yakusoku no Neverland
Amanchu
Darker than Black
Fairy Tail
Nanatsu no Taizai
Wake Up, Girls
Nanatsu no taizai
AOT (az új évada valahogy nem tetszik)
Black clover
Nem azért mert unalmas volt ganem mert a mostani részeken átugranak, nem ölnek több időt bele hogy különösebben elmagyarázzák a dolgokat, és hírtelen rád zúdítják a rengetek infót.
Más animében annyira nem csalódtam csak nem nézem már tovább
Psycho-Pass
A második évad elég nagy csalódás volt és a film is csak szódával ment el.
Log Horizon
A második évad nem oda koncentrált, ahova szerintem kellett volna. Az összes érdekes szereplő ment valami raid-re, az évad meg az unalmas gyerekszereplő körül forgott.
Shokugeki no Souma
A történetben, legalábbis azzal a hozzáállással, amivel az író viseltetik iránta, egyszerűen nincs több.
Nanatsu no taizai, felszínesnek, gagyinak, klisésnek érzem.
AOT, értem én hogy sötét, szomorú anime, de nekem a mostani évad a legrosszabb. Megvárom míg lefut, aztán megnézem a maradék 4 részét. Első pár részen kívül nincs is kedvem nézni.
Yakusoku no Neverland
Nem olvasom a mangát, szóval nem tudok minden dologról, amit módosítottak vagy kivágtak, de azt meg tudom mondani, hogy gyenge és lusta az írás. M
The God of High School
amilyen jól indult úgy zuhant
szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!