Jellemző-e másra is, hogy elkezd vagy egy tucatot a szezonos animék közül, de kb. 6-7 rész után már csak kényszerből nézi a legtöbbet, mert jó, ha van köztük kb. 3-4, ami igazán érdekli is és várja a folytatást?
Elég unalmasnak hangzik. :D
Én előbb elolvasom myanimelist-en hogy mit írnak róla, miről szól, aztán ha tetszik vagy érdekel, akkor elkezdem nézni. Általában 3 rész után eltudom dönteni hogy tetszik-e annyira hogy végig nézzem, ha meg nem akkor abbahagyom.
"Ha már egyszer elkezdtem nézzem is végig" alapon sose néznék animét, ha unom akkor mást csinálok helyette, így csak időpazarlásnak hangzik.
Ritkán fordul elő velem, a többségit már az első-második rész alapján kiszórom (vagy átteszem a szezon közepe/végére, addig szenvedjen vele más, hogy jó-e vagy nem).
Az a ritka alkalom az inkább olyanok, mikor egy hullám völgy az adott anime, jó és rossz epizódok követik egymást. Amelyik meg épp unalmasabb kezd lenni, azt meg később nézem meg, mikor időm és kedvem is van hozzá.
Néha van ilyen. Most pl. az Inuyasha "folytatásból" már hónapokkal ezelőtt megnéztem 10 részt és mostanra már kijött még 10, de semmi kedvem hozzá... úgyhogy az lesz, hogy kínosan kaszálom és beletörődök, hogy annyi időt elpazaroltam rá... ^^"
Egyébként szerintem ez egy kifejezetten jó szezon. Ezeket nézem:
Dr.Stone
Higurashi
Tomozaki-kun
Jujutsu Kaisen
Redo of Healer
AoT
TPN
Ja, és a ReZero is csalódás volt nekem az első évadhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!