Karakterfejlesztés szempontjából melyiket tartjátok jobbnak: BnHa vagy Black Clover?
Figyelt kérdés
Sokan kritizálták az elején a BC-t, hogy a mellékkarakterek sablonosak és nem foglalkoznak velük, de míg mostanra már az összes kibontásra és fejlesztésre került, addig a My Heroban még mindig vannak olyan tagok, akikről még mindig semmit sem tudunk (szakács csávó, láthatatlan lány, csak h példát mondjak). DE, azokkal akikkel foglalkozik azt elég jól teszi (szupersebességű srác, béka lány), szóval nem tudom. Mit gondoltok?2021. febr. 26. 18:14
1/4 anonim válasza:
Bnha-ből csak 2 részt láttam, Black Clover nézem most járunk 165. résznél, itt valóban jelentős karakterfejlődések vannak.
2/4 anonim válasza:
Black Clover.
A főszereplőn kívül az összes mellékszereplő, akik nem csak 1-1 részig szerepelnek, jelentősen fejlődött.
A BNHA-nál nem láttam ilyen mértékű fejlődést. Deku még mindig nem tudja 100%-osan használni a quirk-jét, a többiek meg kb. vele együtt fejlődtek, de sajnos sokakon nem látszik a fejlődés mértéke pl. a láthatatlan csaj.
3/4 anonim válasza:
Black Clover-ben szerintem csak azért van igazán ekkora fejlődés, mert szinte non-stop harcolnak (és nem húzzák el a harcokat se túlzottan).
+ a power-up rendszer is olyan, hogy harc közben fejlődik hirtelen egy nagyot, hogy az éppen aktuális ellenfelet legyűrje.
BNHA-ban vannak hibák, de szerintem jobb az a fajta lassúság, ami ott van és hogy a kölkök se győznek mindig úgy ahogy szeretnék
4/4 anonim válasza:
Bnha nagyja még hátra van. Most fog kezdödni az igazi történetszál. Gondolhattok rá úgy mint az elf arc-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!