Revelation Online, karakterfejlesztés?
Esetleg valaki leírná nekem, hogy az egyes class-okat hogyan érdemes fejleszteni a fent említett MMORPG-ben? Fejlesztés alatt értem a stat arányokat és minden egyéb fontos részletet. Örülnék ha a kedves válaszoló minden class-ra kitérne.
-Aki nem értené a kérdésem okát, az angoltudásom eléggé hiányos, így az angol fórumokon, és egyéb segítséget nyújtó oldalakon nem igazán igazodok el.-
Mivel még nem nyílt meg a nagyérdemű előtt így erre konkrétan nemigen tudna még senki választ adni. Eddig csak zárt bétásoknak volt elérhető azaz a fizetősöknek. De gondolom harcosnak erő/vit/ míg mágusféléknek int kell és stb.
már én is várom hogy lehessen regisztrálni, már a class-omat is tudom mi lesz de még 1 hét mire megnyílnak a kapuk(szerverek). :)
Köszönöm a gyors reakciót, és igazad van (#1) főleg az általad felsoroltak érdekelnének. :)
Bár mondjuk tudtam arról, hogy eddig csak a zárt bétásoknak volt elérhető a játék. De reméltem, hogy vannak akiknek sikerült annyira kitapasztalniuk a játékot, hogy tanáccsal tudjanak szolgálni. Éés mivel sikerült találnom egy olyan oldalt aminek fő témája ez a játék (igaz, még félkésznek mondanám az oldalt és ott a kérdésemre sajnos nem találtam választ) gondoltam hátha idetéved egy a nagytudásúak közül. :D
#1-es vagyok. sajna magyarok közt nem igen akad zárt bétás mivel legkisebb béta kulcs 20 euro(+-1-2 euro) azaz olyan 6-8ezer forint és csak a kezdés... de lehet beesik ide valaki, sose lehet tudni. :)
de gondolom a kaszt mellett azon is múlik hogy hogyan és mire akarod majd karit használni. pl: támadó harcosnál erő/vit mig védőnél(azaz ha tankot akarsz) inkább def/vit kell. tehát sok mindentől függ hogy mire hogy érdemes majd pakolgatni pontokat szintlépések után.
én spiritshaper-t szemeltem ki magamnak. azaz nagy eséllyel int/vit és esetleg némi def kellhet nekem. skillek meg annak függvénye hogy mágia dps vagy átalakulásokra megyek majd... ezt majd ki kell tapasztalni. :)
Igazad van, majd meglátom hogyan lesz.. talán végre eltalálom a megfelelő elosztási módszert. :D
Amúgy nem szeretnék tolakodó lenni, de ha esetleg szeretnéd egy kisebb csapat társaságában elkezdeni a játékot? Persze csak ha nincs már társaságod vagy inkább önállóan haladnál. :) (Bocsánat emiatt, csak úgymond egy célommá vált, hogy alkossak egy kis csoportot a játékon belül és ennek érdekében minden lehetőségre lecsapok._.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!