Mióta néztek animét?
Figyelt kérdés
Az olyanok ne számítsanak, hogy azért 10+ éve, mert régen ment a pokemon a tv-ben. Szóval miután rendszeressé vált.2021. jan. 19. 17:20
A kérdező szavazást indított:
10+ éve
5-10 éve
3-5 éve
1-3 éve
Kevesebb, mint 1 éve
55 szavazat
1/7 anonim válasza:
94 óta lényegében. Sajnos mára nagyon felhigult a közösségünk. a 90-es évek közepén-végén, 2000-es évek elején csak azok néztek anime-t akiket tényleg érdekelt, sokan tanultunk japánul is. Mára sajnos tucatdivat lett, sokan nem is szeretik,csak a tömegnyomás miatt nézik.
2/7 anonim válasza:
Ahogy az első írja. 25 éve nézek rendszeresen, a 90-es években még teljesen más volt a közösség meg az egész élmény.
3/7 anonim válasza:
Hú! Hát, nagyon régóta, én már 30+ éve animézek. Még kisgyerekként kezdtem, de akkor még azt sem tudtam, mit nézek. Csak azt tudtam, hogy japán. Aztán jött az RTL Klub, majd később a német RTL2, Sat1 és Pro7 adók. Meg az internet a 2000-res évek elején.
4/7 anonim válasza:
ma 17:59
Milyen tucatdivat? Én azért (is) voltam kiközösítve a suliban, mert néztem...
5/7 anonim válasza:
Emlékszem, hogy már 5 évesen is oda voltam a yugiohért és a beybladeért. de csak kb 10 éves koromban fogtam fel, hogy animék (vagy hogy egyáltalán mi az az anime:D), és 15 voltam, amikor komolyabban el kezdtem nézni :D Most 21 vagyok xdd
6/7 anonim válasza:
Az elsővel nem értek egyet.
Egyáltalán nem igaz hogy a nyomás miatt. Az én 30 fős osztályomból 4-en nézünk csak animét.
Amúgy meg azért nézem mert szeretem őket és tényleg érdekelnek :3
7/7 anonim válasza:
2005 óta biztosan Animax a+tól kezdve. Amúgy meg mikor az Rtl klubon ment a Dragon Ball Z és a Sailor Moon siettem(ünk) haza az általános iskolából. Tudatos volt.
Videó kazetták is megvoltak. DVDém is van Death Note Bújj bújj szellem (Ghost Stories) végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!