Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Csak én érzem úgy, hogy a...

Csak én érzem úgy, hogy a Naruto a legkártékonyabb shounen anime itthon?

Figyelt kérdés
A magyar szinkron miatt veszett népszerű és rengetegen embernek ez az etalon. Azzal érvelnek kb minden más shounen ellen, hogy pedig a Narutóban ez meg az... Minden shounent ehhez hasonlítanak először. A legjobban azt bírom, amikor a személy egy részt sem látott abból amit kritizál, de mégis a Narutóhoz viszonyítva próbálja meg lejáratni és látatlanba hazudozik

2021. jan. 16. 00:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%

Véleményem szerint nem egy anime hibája, hogy az emberek máshoz hasonlítják. Igen, tényleg van, aki csak azért is ezzel jön, de ez nem mindegy őszintén? Ha te szereted az adott shounent, amit az a Naruto rajongó kritizál, engedd el a füled mellett és gondolj bele, hogy mikor te kritizálod pl a Narutot akkor az annak a rajongónak ugyan olyan rosszul esik.

Nekem rengeteg barátom van, akik még az animéket sem kedvelik, nemhogy a Narutot, mégis jól megvagyunk, sőt. Nem kritizálják, amit én kedvelek, én sem azt, amit ők. Szerintem ez az egész kimondottan egyszerű, ezt megbeszélni is meg lehet.

Nem az anime a hibás azért, mert sok a hülye, már elnézést. A SAO-val is sokszor volt ez, hogy degenerált, aki kedveli, meg noob, meg mittudomén, de szerintem ez butaság. Csak mert kedveli valaki ugyan olyan ember, mint mi.

2021. jan. 16. 09:54
 12/15 anonim ***** válasza:
86%

Én a politikával vagyok így :)

Van aki azzal jön, hogy a kormánypárt a jó, van aki az ellenzékkel.

Én utálom mindkettőt, tudom szükség van a kormányzásra, de véleményem szerint minden politikus egy idő után csak a saját hasznát keresi.

De.. Attól ez még nem a politika hibája, így ez van.

Ugyanez van filmekkel, könyvekkel. Még mindig az emberi tényező, vélemény és ízléskülönbség, az egymás el nem fogadása, vagy a másik fél véleményének lenézése a probléma.

Az emberek jó része vagy önhitt (csak neki lehet igaz véleménye, mindenki más téved), vagy birka módjára követ valami trendet (pl.utálni kell a SAO-t mert szar).

Fogadd el, hogy másnak más véleménye van, esetleg meséld el a te véleményedet (ne azt amit mások rád erőltetnek, vagy amit hallani akarnak, hanem gondolkozz el azon te hogy látod a dolgot).

Ha olyan emberrel beszélsz vele, akivel lehet, akkor lesz egy jó barátod akkor is, ha nem ugyanaz a véleménye, de elfogadja, hogy te máshogy látod. Ha nem, akkor hagyd rá, és lépj tovább.

2021. jan. 16. 10:04
 13/15 anonim ***** válasza:
79%
Igen, csak te gondolod így.
2021. jan. 16. 14:46
 14/15 anonim ***** válasza:
87%

mert kb a három shounen anime közül ez az egyik szinkronos ":D

ugye dragon ball (aminek a fanjai rég felnőttek és nem is igen adják a tv-be habár elvileg a supert leszinkronizálták habár borzasztó...)

ott van még a bleach és ugye a sima naruto

nem is tudom hogy nem tud népszerű lenni ":D

és igen láttam kísérletet a boku no hero szinkronizálására de kb a bleach és naruto vagy 10x jobb magyar szinkronban... kb elveszi minden élvezhetőségét

de ott van az ellentábor aki meg csak a narutot szidja szintén érvek nélkül miközben azt hazudja azok már csak érvek voltak! (és tudod hogy lehet őket rögtön lebuktatni? hogy egyből személyeskedéssel kezdik ":D aki így kezd egy vitát az nem vitatkozik hanem csak magát járatja le...)

egyrészt naruto az egyiklegjobb shounen anime nehezen lehet őket alapból is egymáshoz mérni mert pl bleach naruto one piece fairy tail alapjaiban más (igen harcolnak és harcolnak valamelyik mély kérdésekkel foglalkozik valamelyik hatalmas kreativitással és valamelyik nagyon jó érdekes világgal és harcokkal) de a mozgató rúgok mindig mások

de egy 12-24 részes shounen animével alapból nem lehet összemérni vagy csak nehezen! a hosszuakkal meg az a baj hogy más dolgokon van a hangsúly épp ezért sikeresek!

de ha hasonlítani kell valamit valamihez akkor egy hasonló hosszúságú vagy műfajú animével kell vagy pedig nagyon részletesen minden szempontot megvizsgálni... na ugye ezt nemhogy a tinik de az emberek legnagyobb része képtelen!

de megkérdezem mivel is akarják össze mérni???

2021. jan. 16. 21:29
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"a Naruto a legkártékonyabb shounen anime "

"Nyilván nem az anime maga az, ami kártékony"

na akkor hogy is van ez?

2021. jan. 19. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!