Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért törölték le számos...

Miért törölték le számos helyről a Seitokai yakuindomo első részét?

Figyelt kérdés

2021. jan. 11. 02:57
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Copyright miatt.
2021. jan. 11. 03:58
 2/6 anonim ***** válasza:
51%

Én nem értem az emberek...

Egyeseknek teljesen normális az, hogy olyan filmeket néznek ingyen online, amiért igazából fizetnie kellene, s nem értik, hogy ez tulajdonképp illegális.

A másik kedvencem meg mikor YozTube-on valaki bekommenteli egy tükrözött/filterezett/torzított filmhez, hogy "Sz@r a minőség. Normálisan nem tudtad volna feltenni?" Nem, cseszd meg, nem, mert akkor a YouTube algoritmusa felismeri, s letitsa.

De egyeseknek ez nem jut el az agyukig...

2021. jan. 11. 12:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát, valóban, ha pocsék a minőség, a mai generáció tényleg azt kommenteli, hogy "így inkább ne tölzsd fel, nem éri meg". 😀
2021. jan. 11. 13:48
 4/6 anonim ***** válasza:
47%

2-es, fura, mert egy rakás kiváló minőségű film, sorozat és anime van fenn pont Youtube-on. És nincsenek letiltva. Ezzel öngólt lőttél.

Amúgy miért baj az neked, ha valaki nem akar havi több tízezer forintot fizetni. Téged károsítottak meg? Esetleg nincs annyija az illetőnek, hogy folyton kicsengesse a havi előfizetést. Nekem sincs felesleges pénzem, így én is ingyen nézek animét. Igen, lehet, hogy illegális, de pont lesz*rom. Az összes oldalt úgysem zárják be. Ha meg bezárnak egyet, lesz újabb öt helyette. :)

2021. jan. 11. 17:29
 5/6 anonim ***** válasza:
68%

4

Egy szóval se mondtam, hogy fizessenek. Én pont feltöltöm/gyűjtöm a filmeket s egyebeket. De mikor a 600+ videós fimes lejátszási listám fele vagy letiltott, vagy törölt, vagy az országomban nem elérhető videó, azért megéri elgondolkodni azon, hogy mi jobb: valami rossz minőségben vagy a semmi.

Engem az a nyavajgás zavar, hogy "Miért nincs meg XY oldalon?" vagy "Miért nem jobb minőségű?"

2021. jan. 11. 17:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok. Én is néznék animét legálisan, csak sajnos az ingyenes legális oldalak többsége sem elérhető itthon. Vagyis hát megnyitni meg tudod, de a videókat nem lehet lejátszani, mert "A te régiódban ez a videó nem elérhető". Akkor már inkább az ingyenes nem hivatalos oldalak. Plusz ilyen oldalakon sokszor több olyan animét találok, amit megnéznék, mint a hivatalosokon. Utóbbiakra ugyanis kevés kivétellel csak a mainstream, vagy nagyon ismert és friss darabok kerülnek fel. De a régebbi, vagy klasszikus darabok alig-alig.
2021. jan. 11. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!