Miért törölték le számos helyről a Seitokai yakuindomo első részét?
Én nem értem az emberek...
Egyeseknek teljesen normális az, hogy olyan filmeket néznek ingyen online, amiért igazából fizetnie kellene, s nem értik, hogy ez tulajdonképp illegális.
A másik kedvencem meg mikor YozTube-on valaki bekommenteli egy tükrözött/filterezett/torzított filmhez, hogy "Sz@r a minőség. Normálisan nem tudtad volna feltenni?" Nem, cseszd meg, nem, mert akkor a YouTube algoritmusa felismeri, s letitsa.
De egyeseknek ez nem jut el az agyukig...
2-es, fura, mert egy rakás kiváló minőségű film, sorozat és anime van fenn pont Youtube-on. És nincsenek letiltva. Ezzel öngólt lőttél.
Amúgy miért baj az neked, ha valaki nem akar havi több tízezer forintot fizetni. Téged károsítottak meg? Esetleg nincs annyija az illetőnek, hogy folyton kicsengesse a havi előfizetést. Nekem sincs felesleges pénzem, így én is ingyen nézek animét. Igen, lehet, hogy illegális, de pont lesz*rom. Az összes oldalt úgysem zárják be. Ha meg bezárnak egyet, lesz újabb öt helyette. :)
4
Egy szóval se mondtam, hogy fizessenek. Én pont feltöltöm/gyűjtöm a filmeket s egyebeket. De mikor a 600+ videós fimes lejátszási listám fele vagy letiltott, vagy törölt, vagy az országomban nem elérhető videó, azért megéri elgondolkodni azon, hogy mi jobb: valami rossz minőségben vagy a semmi.
Engem az a nyavajgás zavar, hogy "Miért nincs meg XY oldalon?" vagy "Miért nem jobb minőségű?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!