Most csináltam meg életem első amv-jét. Mi a véleményetek róla?
Nincsen különösebb célom vele én élvezem csinálni de kíváncsi vagyok a véleményekre. Nyilván egy elégé amatőr videó. De akit érdekel csekkolja és jöhet pozitív és negatív is. :)
Nekem tetszik. Ahhoz képest hogy első szerintem sikerült megfognod a lényeget és átadni azt az érzést amit maga az anime nyújt. Az első válaszolóval egyetértek de még nem tartom jogosnak ezt a vélemény mert kezdőként szerintem ez egy jó videó lett.
Kitartást hozzá és szerintem gyakorlással nagyon jó videókat tudsz majd készíteni :)
Kezdőként nagyon jó lett. Vártam már, hogy mikor jön a koncert rész bevágása, aggódtam is, hogy esetleg nem vágtad bele. Szerencsére figyeltél erre és az utolsó refrén alá vágtad be. Ez tökéletes volt, sikerült összevágnod a zene és az anime legjobb részét.
Szereztél egy feliratkozót magadnak. :)
(Ha esetleg lenne kedved beszélgetni animékről, akkor írj nyugodtan, nyitott vagyok a témára.)
Így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!