Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Most csináltam meg életem...

Almavirágenyém kérdése:

Most csináltam meg életem első amv-jét. Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Nincsen különösebb célom vele én élvezem csinálni de kíváncsi vagyok a véleményekre. Nyilván egy elégé amatőr videó. De akit érdekel csekkolja és jöhet pozitív és negatív is. :)

[link]

2020. dec. 13. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem alapjáraton nem képvisel túl nagy kreativitási értéket, hogy valaki fog videókat, egymásmellé vágja őket és zenét rak alá.
2020. dec. 13. 20:35
 2/4 anonim válasza:
100%

Nekem tetszik. Ahhoz képest hogy első szerintem sikerült megfognod a lényeget és átadni azt az érzést amit maga az anime nyújt. Az első válaszolóval egyetértek de még nem tartom jogosnak ezt a vélemény mert kezdőként szerintem ez egy jó videó lett.

Kitartást hozzá és szerintem gyakorlással nagyon jó videókat tudsz majd készíteni :)

2020. dec. 13. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kezdőként nagyon jó lett. Vártam már, hogy mikor jön a koncert rész bevágása, aggódtam is, hogy esetleg nem vágtad bele. Szerencsére figyeltél erre és az utolsó refrén alá vágtad be. Ez tökéletes volt, sikerült összevágnod a zene és az anime legjobb részét.

Szereztél egy feliratkozót magadnak. :)

(Ha esetleg lenne kedved beszélgetni animékről, akkor írj nyugodtan, nyitott vagyok a témára.)

Így tovább!

2020. dec. 13. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem az Animét, szóval a "feelingje" nem jött át 100%-osan. Részek között finomak az átmenetek, követhető a története, illik a zene is hozzá. Szerintem jó lett. Jópár amv-t láttam milliós megtekintettséggel, ami közel sem volt ennyire minőségi.
2020. dec. 14. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!